The-HλRD-K!NG Admin Başvuru Formu

Tanınmış üye
Steam İsmi:
The-HλRD-K!NG

SteamID64:
76561198435087244

Discord kullanıcı adı:
zimbalayicitr

Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Zombie Escape

Aktif olduğunuz zamanlar:
Hafta içi (herhangi bir işim yok ise) saat 14.00 - 20.00 arası aktif olabilirim.

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Zombie Escape sunucularını severim gerek Counter-Strike 2 oynunda gerek CS:GO zamanında gerek Counter-Strike 1.6 ve Half-Life oyunlarında çok hoşuma gitmişti ve sunucularda ara ara oynardım. CSGO'da RunAway Gaming topluluğunun Zombie Escape sunucusuna ilk girdiğimde diğer sunuculara göre bu sunucuyu daha çok beğenmiştim, ilk başlarda ara ara girmiş olup sonra bir süreliğine sunucuyu bırakmış olsam da sonraki seferlerde sunucuya oynamaya yeniden başlayıp oynamaya devam ettim ve admin olmaya karar vermiştim. Daha önce bu sunucuda adminlik yapmış ve bu süreçte sunucunun düzeni, oyuncu deneyimi ve topluluk içi iletişimin sağlıklı yürütülebilmesi için aktif görev almış birisiyim. Üniversite nedeniyle bir süreliğine ara vermek zorunda kaldım ancak şimdi tekrardan zaman ayırabilecek durumdayım. Sunucunun kurallarına hakimim ve geçmiş tecrübem sayesinde karşılaşılan durumlara hızlı ve adil çözümler getirebileceğime inanıyorum. Tekrar bu RunAway Gaming topluluğunun bir parçası olmak ve katkıda bulunmak istiyorum.

Seni neden kabul edelim?:
Daha önce bu sunucuda aktif şekilde adminlik yapmış, kuralları ve sunucunun işleyişini bilen biriyim. Oyuncularla iletişimim güçlü, sorunlara hızlı ve yapıcı çözümler üretebiliyorum. Üniversite dönemimden sonra şimdi tekrar aktif bir şekilde görev almaya hazırım. Tecrübem ve sorumluluk bilincim sayesinde hem sunucu düzenine katkı sağlayabilir hem de oyuncu topluluğunu iyi bir ortamda tutabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar