SÜREKLİ PUANLARIM SİLİNİYOR

Yeni üye
SÜREKLİ PUAN SİLİYORSUNUZ 15 BİNE KADAR YÜKSELTİYORUM PUANIMI MAX 1 HAFTA SONRA 7 BİNKÜSÜRLERE DÜŞÜYOR TEKRAR YÜKSELTİYORUM SONRA YİNE 7 BİNLERE DÜŞÜYOR EN AZ 4-5 KERE BAŞIMA GELDİ BU OLAY SÜREKLİ PUANLARIMIN YARISI SİLİNİYOR ARTIK CANIMI SIKMAYA BAŞLADI BU OLAY YETER O KADAR EMEK VERİYORUZ SİZ ÇATIR ÇUTUR SİLİYORSUNUZ Bİ BENİM BAŞIMA GELİYOR PUAN HESAPLAMADA ANLARIM 1-2K GİTSE AMA HEP YARI YARIYA SİLİNİYOR BAZEN YARIDAN FAZLASI SİLİNİYOR 4K DAN BAŞLADIĞIM BİLE OLDU

Tanınmış üye
Sunucu Sorumlusu
Admin
Merhaba @racinghard bu durum sana özel değil herkese uygulanan ve belli aralıklarla yapılması gereken bir işlem bende 56k puanla 2. ydim şuanda 31k puanım var ve 6.lığa gerilemişim, bu işlemin amacı puan suistimalinin önüne geçmektir, örneğin 10 saniyelik bir bölümü önce 60 sonra 50 sonra 40, 30, 20, 10 diye süreni kısa kısa her seferinde puan alırsın veya bir mapte 1. olup en yüksek puanı aldığında daha sonra seni geçip başkası 1. olduğunda oda en yüksek puanı alıcak ama sen 2. ye düşüceksin ve 1.lik puanın duruyor olucak bu işlemin amacı süreleri koruyarak her mapte ve bonusta sadece en son yani en iyi sürenizden 1 kez puan almış olarak görünmemizdir sıralamanın en sağlıklı şekli budur ve belirli aralıklarla yapılmaya devam edilecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar