seçkin girdiğimde fpsim 50 ye düşüyor???

Üye
sunucuda 300 fps civarı oynuyorum, normal de 150 200 arası alıyorum ama seçkin girdiğim zaman 3 4 rounda bir 50 60 fpslere düşüyorum oyundan çık gir yaptığımda düzeliyor neden olabilir?

Üye
Hangi haritada 300 fps oynuyorsunuz? Topluluk / Rekabetçi geçişlerinde bazı veriler tutulduğu için client tarafında performans kaybı oluşabiliyor her maç çık gir yapmak iyi olur. (Özellikle atölye haritalarına girdiyseniz bu çok sık yaşanır)
arena da alıyorum 300 civarı normal oyun 150 200 civarı alıyorum. Teşekkür ettim deniyeyim bi genelde oyuna girmeden topluluk ve atölyede dolaşıyorum çünkü.

Arenada yüksek fps alman çok normal, atölye haritalarında fps daha optimize edilmiş olabilir. Ek olarak arena haritalarda 1v1 karşılaşıyorsun ve dar bi alan, rekabetçi haritalarda geniş alan ve 5 kişi yanında doğduğundan fps düşüşü daha fazla olur.

Arena haritalarının tamamı atölye haritası olduğu için rekabetçi haritalara geçerken oyunu kapatıp açmak daha iyi olacaktır

Üye
Arenada yüksek fps alman çok normal, atölye haritalarında fps daha optimize edilmiş olabilir. Ek olarak arena haritalarda 1v1 karşılaşıyorsun ve dar bi alan, rekabetçi haritalarda geniş alan ve 5 kişi yanında doğduğundan fps düşüşü daha fazla olur.

Arena haritalarının tamamı atölye haritası olduğu için rekabetçi haritalara geçerken oyunu kapatıp açmak daha iyi olacaktır
yok zaten normalde seçkin oynarken 150 nin altına nadir düşüyor fps. Son bir iki haftadır oyun içinde bi anda 50 60 fpslere düşüyor çık gir yapmazsam oyun boyu kalıyor öyle çık gir yapında düzeliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar