- Konu Yazar
Steam İsmi:
rekt
SteamID64:
76561198896167917
Discord kullanıcı adı:
rektt
Referanslarınız:
@drop @FURYY1 @yağızxd @Rintarous @TaKs_ @Vezir
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Retakes
Aktif olduğunuz zamanlar:
17.00-23.00
Neden Admin olmak istiyorsun?:
retake sunucularında çok hile olmasa da insanlar arasında sürekli tartışma dönüyor ve toxic oyuncular genelde diğer oyuncuların zevkini kaçırıyor bu durumun önüne geçmek için admin olmak istiyorum
Seni neden kabul edelim?:
önceden de adminlik yaptım retake adminliği daha sonrasında head adminlik yaptım aktifliğimin düşeceğini bildiğim için bırakma kararı aldım runaway sunucusunda gerek aktiflik gerekse kararlarım açısından bir sorun yaşamadım daha önce silence ve ban konusunda bi hatam olduğunu hatırlamıyorum bu yüzden beni kabul edebilirsiniz.
rekt
SteamID64:
76561198896167917
Discord kullanıcı adı:
rektt
Referanslarınız:
@drop @FURYY1 @yağızxd @Rintarous @TaKs_ @Vezir
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Retakes
Aktif olduğunuz zamanlar:
17.00-23.00
Neden Admin olmak istiyorsun?:
retake sunucularında çok hile olmasa da insanlar arasında sürekli tartışma dönüyor ve toxic oyuncular genelde diğer oyuncuların zevkini kaçırıyor bu durumun önüne geçmek için admin olmak istiyorum
Seni neden kabul edelim?:
önceden de adminlik yaptım retake adminliği daha sonrasında head adminlik yaptım aktifliğimin düşeceğini bildiğim için bırakma kararı aldım runaway sunucusunda gerek aktiflik gerekse kararlarım açısından bir sorun yaşamadım daha önce silence ve ban konusunda bi hatam olduğunu hatırlamıyorum bu yüzden beni kabul edebilirsiniz.

Son düzenleme: