notefe Admin Başvuru Formu

Yeni üye
VIP
VIP
Steam İsmi:
notefe

SteamID64:
76561199170745750

Discord kullanıcı adı:
notefee

Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Awp

Aktif olduğunuz zamanlar:
Hafta içi günde 7-8 saat, hafta sonu günlerde ise 8-9 saat arası çevrimiçiyim.

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Admin olmamın baş sebeplerinden biri AWP sunucularında aşırı hakaret ve saygı sınırlarını aşacak kelimeler havada uçuşuyor, 3. Parti yazılım (Hile) gibi haksız rekabet oluyor. Herhangi bir hakaret edici, saygı sınırlarını aşabilecek davranışlara kesinlikle müsamaha göstermeyeceğim. Sürekli aktif olup AWP sunucusunu denetleyeceğim. Lakayt davranışlar sergilememeye dikkat edip diğer admin ve moderasyondan sorumlu ekip arkadaşlarım ile iyi geçineceğime inanıyorum. Sadece AWP değil, diğer admin ekip arkadaşlarımın işleri çıkarsa diğer sunucularda yerlerine bakabileceğime inanıyorum.

Seni neden kabul edelim?:
İşimde deneyimliyim, sorumluluklarımı aksatacağıma pek sıcak bakmam. Sunucudaki adaletin sağlanması ve hileye karşı mücadelede hızlı ve direkt müdahalelerde bulunurum. Ekip arkadaşlarıma saygısız davranışta bulunmam. Daha önce farklı sunucularda moderatör olarak edindiğim deneyim ve sabrımla, bana vereceğiniz görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden emin olabilirsiniz. Sunucuyu bir sonraki seviyeye taşımak için elimden geleni yapmaya hazırım. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar