MOUSE ÖNERİSİ

Üye
Admin
VIP
VIP
Selamlar, bir süredir 2000-7000TL arasında mouse aramaktayım, elimde bir sürü seçenek var ama karar vermekte zorlanıyorum. Herhangi bir mouse önerisi olan varsa çok minnettar olurum kararsızlıktan kendimi yicem az kaldı

Elimde olan seçenekler;
GPro Dex, WLBeast xmax, VXE Mad R, ATK Blazing Sky Z1, Sora V2, Pulsar X2 Crazylight, Pulsar Feinmann F01, Scyrox V8 ve Lamzu Thorn.

Saygılar iyi forumlar

Aktif üye
1 aydir VXE R1 Pro Max (isme bak) kullaniyorum baya kaliteli VXE iyi is yapmis Mad R i bilmiyorum ama acip baktigimda guzek gorundu.

Moderatör
Moderatör
Fırsat Avcısı
ATK BLazing Sky X1 Pro Max kullanıyorum gayet memnunum. Sarj da yeteri kadar dayanıyor(150saat) hızlı bir şekilde de sarj oluyor. 8K Wireless Dongle hediye ediyorlardı ama hâlâ veriyorlar mı bilmiyorum.

Yeni üye
scyrox v8 ve v6 şuan piyasadaki en iyi raw performasa sahip iki mouse bu mouselerde kullanılan sensörün üstü yok nerdeyse çoğu pronun kullandığı viper v3 pro ile eş değer hatta azda olsa daha iyidir ve fiyatına göre daha uygun internetten bak bu 2 mosue tamamen aynı sadece minimum lift of distanceleri biraz farklı onlarada internetten bakıp sana uygun olanı alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar