Yeni üye
- Konu Yazar
Steam İsmi:
JAWSOME[t]~
SteamID64:
JAWSOME1337
Discord kullanıcı adı:
JAWSOME1337
Referanslarınız:
DROP
S760
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Pro/Pub
Aktif olduğunuz zamanlar:
FULL TIME. 2 AY ÇALIŞMIYORUM. İŞYERİM TATİLDE. Bende hem tatil hem cs
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Oyunda belli bir seviyeye ulaşmış, düzgün karakterli, kaliteli csci kardeşlerle denk geldiğim bu keyifli serverı; zararlı ve radyoaktif maddelerden koruyup zehirlenmesini, deforme olmasını, kalitesine ve orjinalliğine ve özellikle vizyonuna zarar gelmesini önlemede neden benimde bir payım bir desteğim bir yardımım olmasın? Nitekim serverda ki oyuncu kardeşlere baktığımda %80 lik kısmı yeni nesil 3-5 senelik genç CS ci kardeşler. Çoğu 1.6 yı hiç oynamamış bile çok muhtemel. Kibirlenmekten Allah'a sığınırım lakin serverda ki en eski ve tecrübeli oyunculardan biri olarak kendime bu yetkiyi layık gördüğüm için, bu başvuruyu yapmaya niyetlendim.
Seni neden kabul edelim?:
Çünkü Ben Çok iyiyim. Kimse bu kadar iyi olamaz.
ŞAKA BİR YANA
Bilmiyorum. Neden etmeyesiniz ki
JAWSOME[t]~
SteamID64:
JAWSOME1337
Discord kullanıcı adı:
JAWSOME1337
Referanslarınız:
DROP
S760
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Pro/Pub
Aktif olduğunuz zamanlar:
FULL TIME. 2 AY ÇALIŞMIYORUM. İŞYERİM TATİLDE. Bende hem tatil hem cs
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Oyunda belli bir seviyeye ulaşmış, düzgün karakterli, kaliteli csci kardeşlerle denk geldiğim bu keyifli serverı; zararlı ve radyoaktif maddelerden koruyup zehirlenmesini, deforme olmasını, kalitesine ve orjinalliğine ve özellikle vizyonuna zarar gelmesini önlemede neden benimde bir payım bir desteğim bir yardımım olmasın? Nitekim serverda ki oyuncu kardeşlere baktığımda %80 lik kısmı yeni nesil 3-5 senelik genç CS ci kardeşler. Çoğu 1.6 yı hiç oynamamış bile çok muhtemel. Kibirlenmekten Allah'a sığınırım lakin serverda ki en eski ve tecrübeli oyunculardan biri olarak kendime bu yetkiyi layık gördüğüm için, bu başvuruyu yapmaya niyetlendim.
Seni neden kabul edelim?:
Çünkü Ben Çok iyiyim. Kimse bu kadar iyi olamaz.

ŞAKA BİR YANA
Bilmiyorum. Neden etmeyesiniz ki