Yeni üye
- Konu Yazar
Steam İsmi:
ERROR DİSCONNECT!
SteamID64:
https://steamcommunity.com/profiles/76561199819714537/
Discord kullanıcı adı:
halildemirmusic
Referanslarınız:
@Butcher7
@GENERAL
@ropence
@ba2
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Surf
Aktif olduğunuz zamanlar:
herzaman
Neden Admin olmak istiyorsun?:
sunucunun daha seviyeli daha düzenli ve eğlenceli geçmesini istiyorum sunucudaki admin arkadaşlar arkadaşlarım ancak onların olmadığı zaman da da ben aktif olduğum için çoğu olumsuz davranışa şahit oluyorum ve müdahale edemiyorum.
uyarıyorum ancak bana da küfür etmeye başlıyolar sakin olan insanlarında huzurlarını bozuyorlar ben de bu sunucunun daha elit ve sağlıklı ilerlemesinde rol almak istiyorum...
Seni neden kabul edelim?:
dediğim gibi
sunucudaki admin arkadaşlar arkadaşlarım ancak onların olmadığı zaman da da ben aktif olduğum için çoğu olumsuz davranışa şahit oluyorum ve müdahale edemiyorum.
uyarıyorum ancak bana da küfür etmeye başlıyolar sakin olan insanlarında huzurlarını bozuyorlar.
ERROR DİSCONNECT!
SteamID64:
https://steamcommunity.com/profiles/76561199819714537/
Discord kullanıcı adı:
halildemirmusic
Referanslarınız:
@Butcher7
@GENERAL
@ropence
@ba2
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Surf
Aktif olduğunuz zamanlar:
herzaman
Neden Admin olmak istiyorsun?:
sunucunun daha seviyeli daha düzenli ve eğlenceli geçmesini istiyorum sunucudaki admin arkadaşlar arkadaşlarım ancak onların olmadığı zaman da da ben aktif olduğum için çoğu olumsuz davranışa şahit oluyorum ve müdahale edemiyorum.
uyarıyorum ancak bana da küfür etmeye başlıyolar sakin olan insanlarında huzurlarını bozuyorlar ben de bu sunucunun daha elit ve sağlıklı ilerlemesinde rol almak istiyorum...
Seni neden kabul edelim?:
dediğim gibi
sunucudaki admin arkadaşlar arkadaşlarım ancak onların olmadığı zaman da da ben aktif olduğum için çoğu olumsuz davranışa şahit oluyorum ve müdahale edemiyorum.
uyarıyorum ancak bana da küfür etmeye başlıyolar sakin olan insanlarında huzurlarını bozuyorlar.