[ZE]Öneri (tablosu kendimce)

Aktif üye
Merabalaaarr ben Egee,

bugün ze serverinde kendimce cs 1.6 üzerinden olması gerekenleri anlatıcam. aile içinden biri olarak ben sadece zombie escapede yaklaşık 6 yıl geçirmiş biriyim yani deneyimim çok bunun,yanında adminlik ve yönetici pozisyonunda da bulundum.

1- skinler olması gerekenin aksine çok çok fazla önemlidir bence ve sanırım çok az bir skinimiz mevcut hem ct hemde t kısmında bunlara bir ekleme yapabiliriz.
2-ekstra silah menüsü gelebilir csdekinden farklı silahlardan kastığım bomba atar, biyolojik silah (alışılığagelmedik herşey olabilir)ve ötesi ....
3-admin olma gereksinimleri aşırı fazla her önüne gelen de admin olmasın ama bu gereksinimleri doldurmak çok zor :D
4-ze admin sayısı çok az 3 5 tane var arttırılsa iyi olabilir.
5-def yapma maplerinde gereksiz ve fazla def yapılıyor.
6-ekstra csde olmayan bıçaklar gelebilir mesela katana gibi balyoz belki yenilik getirmek gerekir yoksa ze'yi oynayanların sayısı azaldı.

okuduğunuz için teşekkürler ben aile içinden biri olarak tanımlıyorum kendime bana böyle bir yer açtınız bende elimden geldiği kadar desteklemeye çalışıyorum.​

bu dediklerimle ilgilenilirse çok başka bir yer olabilir bu server, tekrardan teşekkürler.​

#MAKE RUNAWAY GREAT AGAIN

Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Sorumlusu
Admin
Zombi Avcısı
Selam, önerilerin için teşekkürler. Sırayla cevaplayayım.

1- Bunun için şuanda uğraşıyoruz, yakında güzel skinler eklenecek.

2-Şuanda bunun plugin olarak altyapısı yok ve muhtemelen uzun bir zaman boyunca hiç olmayacak.

3-Admin olma gereksinimi aslında oyun içi davranış, tecrübe, geçirdiği zaman, ilgi alaka vs. gibi bir çok etkenden oluşuyor. Düşündüğün kadar basit değil, mevcuttaki yetkililer en az 2 yıllık yetkililerimiz.

4-Adminler şuanda 12 kişi ve bu sayıya ben veya head adminler dahil değil. Aslında bayağı yetkili var sadece herkesin girdiği saatler farklı olduğu için gözden kaçırmış olabilirsin.

5-Haritalar eğer komutçuyla yapılan düzeyde olan haritalarsa eğer, o birazda komutçunun tarzına kalmış bir şey. Her komutçu bire bir aynı komutu vermez kendine nasıl mantıklı geliyorsa öyle yapar. Komutçu olmayan haritalarda yapılan savunma genelde oyuncu inat ettiği için oluyor direkt olarak bir şey yapamam buna :D

6- 1. yazdığınla aynı cevap, bunlar yakında eklenecek.

desteklerin için teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar