[ZE]Öneri (tablosu kendimce)

Üye
Merabalaaarr ben Egee,

bugün ze serverinde kendimce cs 1.6 üzerinden olması gerekenleri anlatıcam. aile içinden biri olarak ben sadece zombie escapede yaklaşık 6 yıl geçirmiş biriyim yani deneyimim çok bunun,yanında adminlik ve yönetici pozisyonunda da bulundum.

1- skinler olması gerekenin aksine çok çok fazla önemlidir bence ve sanırım çok az bir skinimiz mevcut hem ct hemde t kısmında bunlara bir ekleme yapabiliriz.
2-ekstra silah menüsü gelebilir csdekinden farklı silahlardan kastığım bomba atar, biyolojik silah (alışılığagelmedik herşey olabilir)ve ötesi ....
3-admin olma gereksinimleri aşırı fazla her önüne gelen de admin olmasın ama bu gereksinimleri doldurmak çok zor :D
4-ze admin sayısı çok az 3 5 tane var arttırılsa iyi olabilir.
5-def yapma maplerinde gereksiz ve fazla def yapılıyor.
6-ekstra csde olmayan bıçaklar gelebilir mesela katana gibi balyoz belki yenilik getirmek gerekir yoksa ze'yi oynayanların sayısı azaldı.

okuduğunuz için teşekkürler ben aile içinden biri olarak tanımlıyorum kendime bana böyle bir yer açtınız bende elimden geldiği kadar desteklemeye çalışıyorum.​

bu dediklerimle ilgilenilirse çok başka bir yer olabilir bu server, tekrardan teşekkürler.​

#MAKE RUNAWAY GREAT AGAIN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar