Runaway Böyle Devam

Yeni üye
Kaç yıldır oynuyoz aga şu kaliteyi bi düzeltin artık ya bu nedir...
Chatte gülüyorum diye adam bana hakaret ediyor, adamı reportluyorum. Admin gelip ''sorununuz çözüldü'' atıyor, adama hiç bir şey yapmıyor adam bana micten sövmeye devam ediyor, ben adama sonrasında ''yat'' yazdım diye bana 1 gün mute atıyor ADSASDASD gülmeye devam ediyorum Runaway...
Bu arada gülmemin sebebi de, biliyorum ki bu yazdığıma da ya hiç cevap gelmeyecek ya da yine komik cevaplar gelecek şunun gibi; chat loga baktık, hakaret göremedik vs vs...
Ortalama bi seviye olsa zaten en azından hakkaniyetli davranılarak, bana mute atıp da hakaret eden adama bir şey yapmayan adminin adminliği alınır. (belli ki hakaret eden kişiyi kayırıyor, arkadaşı falan sanırım)
Kalitenin böyle olduğunu söylemem ve gülmem de ilk kez böyle şeyler yaşamadığım için zaten, Runaway'de haklıysanız haksızsınız arkadaşlar (uzun süreli bi oyuncu olarak söylüyorum)

Destek
Destek
Head Admin
Eğer ki bir admin veya bir oyuncuya karşı şikayetiniz varsa bunu şikayet formu doldurarak dile getirebilirsiniz harici olarak kişilerin yaptığı bir eylemi markanın adını kötülemeye kullanmanız hoş bir durum değildir. Nasıl buraya bu şekilde konu açabiliyorsanız oyuncu veya admin şikayetinizi de dile getirebilirsiniz (tabiki de kanıtlarıyla birlikte olmak kaydıyla)

Kaç yıldır oynuyoz aga şu kaliteyi bi düzeltin artık ya bu nedir...
Chatte gülüyorum diye adam bana hakaret ediyor, adamı reportluyorum. Admin gelip ''sorununuz çözüldü'' atıyor, adama hiç bir şey yapmıyor adam bana micten sövmeye devam ediyor, ben adama sonrasında ''yat'' yazdım diye bana 1 gün mute atıyor ADSASDASD gülmeye devam ediyorum Runaway...
Bu arada gülmemin sebebi de, biliyorum ki bu yazdığıma da ya hiç cevap gelmeyecek ya da yine komik cevaplar gelecek şunun gibi; chat loga baktık, hakaret göremedik vs vs...
Ortalama bi seviye olsa zaten en azından hakkaniyetli davranılarak, bana mute atıp da hakaret eden adama bir şey yapmayan adminin adminliği alınır. (belli ki hakaret eden kişiyi kayırıyor, arkadaşı falan sanırım)
Kalitenin böyle olduğunu söylemem ve gülmem de ilk kez böyle şeyler yaşamadığım için zaten, Runaway'de haklıysanız haksızsınız arkadaşlar (uzun süreli bi oyuncu olarak söylüyorum)
Merhaba,

Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı üzgünüz. Kimsenin oyun keyfinin bu tür olaylarla bozulmasını istemeyiz. Bildirdiğiniz durumun detaylı şekilde incelenebilmesi için lütfen şikayet talebi oluşturup tarih, sunucu ve oyuncu adlarını(sunucuda olan adminler dahil olmak üzere) kanıtlarınızla birlikte bizimle paylaşın.​

Tüm geri bildirimler kayıt altına alınarak değerlendirilmektedir. Herhangi bir kullanıcıya ayrıcalık tanınması söz konusu değildir.​

RunAway’in vizyonu, oyunculara adil, keyifli ve kaliteli bir oyun deneyimi sunmaktır. Bu anlayışı sürdürmek için 11 yıldır kararlılıkla çalışıyoruz.​

Görüşünüzü bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar