Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Donanım

Xbox için Kara Günler Zamanı

sarah bond xbox HD scaled 1

Xbox’ın son zamanlarda zor günler geçirdiğini biliyoruz, Activision şirketini satın aldıktan sonra bile bu durum değişmedi. Bu oyun piyasasının durgunluğundan en çok zarar gören firma Xbox oldu maalesef.

header 0120 1920x1080

Xbox Başkan Yardımcısı Sarah Bond, Artık bu kültürel zihniyetten kurtulup daha farklı çalışma planları olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra Bond, taşınabilir cihazlara olan ilgisini sürekli dile getiren Phil Spencer’ın yeni Xbox donanımı hakkında bilgi verdi.

Activisionın alınması hakkında uzun vadeli yatırım olarak düşünselerde şirketin oyun kısmı şuan çok zor durumlardan geçiyor.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Bond, “Diğer bir fırsat hepimiz için çok daha büyük” diyerek, şirketin neredeyse bir yıldır mücadele ettiği bir fırsatın önlerinde durduğunun farkında. Ayrıca Bond Microsoftın bir çok üçüncü yazılım oyununu alıp 1 milyar dolar harcama yapmıştır ve bununla birlikte Game Pass aktif oldu

Microsoft’un kârının çoğunun, şirketin oyunlar ile ilgisi olmayan diğer sektörlerinden geldiği bir sır değil. Fakat yönetim kurulunun bu sektör ile şirketin daha ileriye gideceği gibi fikirler söylenmekte.

Game Pass aboneleri ise abone olmayan kişilere göre daha fazla harcama yapıyor ve Bu gelirlerin tamamı Bondun cebine gidiyor.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Pek çok kişi Xbox’ın yeni bir konsol çıkarmayacağına inansa da Bond, yeni konsolun “şimdiye kadar göreceğiniz en büyük teknolojiye” sahip olacağını söyledi. Bunun bir el konsolunu içerip içermeyeceği ise henüz belli değil.

Kaynak : https://wccftech.com/xbox-is-operating-under-a-challenging-set-of-revenue-and-profit-goals/

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.
Yazar

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Gönderiler