Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Oyun

Warhammer 40K Space Marine 2 İki Milyon Adet Sattı

Warhammer 40K Space Marine 2 Iki Milyon Adet Satti

Warhammer 40K Space Marine 2, Focus Entertainment Twitter/X hesabı tarafından yapılan açıklamaya göre, şimdiden iki milyon adet satış rakamına ulaştı. Bu etkileyici başarı, oyunun popülerliğini ve talebini göstermektedir. Warhammer hayranlarının yoğun ilgisinin devam etmesini  beklenmektedir.

Uzun süredir beklenen devam oyunu daha dün piyasaya sürüldü, bu nedenle büyük ihtimalle bu rakamın büyük bir çoğunluğu ön siparişlerden kaynaklanıyor. Oyunun Kreatif Direktörü Tim Willits Gamescom 2024’te sektörün şunları söyledi:

Şu anda bulunduğu noktadan gurur duyuyoruz. Çalışmalarımızdan çok memnunuz ve lansmanda oynayan insanlar da mutluydu. Ön siparişler harika. Şu anda 9 Eylül’e odaklanmış durumdayız, sunucuların herkes için çalışır durumda olduğundan ve sorunların giderildiğinden emin olmak istiyoruz. Sonuç olarak her şey iyi görünüyor; her şey yeşil ışıkta. Oyun eğlenceli ve sağlam, bu yüzden evet, lansman için heyecanlıyım.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Gaming Warhammer40KSpaceMarine2 Titus

Şimdiye kadar Steam kullanıcı yorumlarına bakacak olursak bütün incelemelerde çoğunlukla olumlu oy almış. Yorumları incelediğimizde çoğunluk oyunu önerse de tekrara düşmesi yüzünden önermeyen küçük bir kısımda var. Oyun dil desteğine baktığımızda Türkçe altyazı ve arayüz desteği varken seslendirme bulunmamaktadır.

Satışlarına bakılınca Warhammer 40K Space Marine 2 kendi rekorunu kırmış diyebiliriz. Savaş oyunlarının tekrarcılığını seviyorsanız, bu oyuna bir şans vermelisiniz. Anlatımsal ve görsel olarak hayranlık uyandıran iyi bir hikayeye ve ortama sahip, bu da sıkılmadan devam etmenizi sağlayacaktır. Sonuç olarak, hiç de kötü bir oyun değil ve değerli bir devam oyunu. İyi bir oyun, ancak oldukça hızlı bir şekilde tekrara düşen bir oyunda diyebiliriz, ancak bu tür aksiyon savaşlarının tutkunları bunu eğlenceli bulacaktır.

Geliştiriciler, NVIDIA DLSS3 ve AMD FSR 3 gibi kare hızını artıran özelliklerin yanı sıra çok sayıda yeni içeriğin geleceğinin sözünüde verdi.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.
Yazar

RunAway 😎

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Gönderiler