Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Oyun

Steam’de Oynayabileceğiniz Ücretsiz Beş Oyun

store home share

Geçtiğimiz yıl 20 Kasım’da Steam, Arjantin ve Türkiye’deki satışlarda kullanılan para birimini USD olarak değiştirmişti. Para biriminin USD olmasıyla birlikte birçok kullanıcı steam üzerinden oyun satın almayı bırakmıştı. Steam’de herhangi bir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebileceğiniz ve keyifle oynayabileceğiniz 5 oyunu sizin için araştırdık ve inceledik.

Deadlock oyun incelemesi

1. DEADLOCK

Ücretsiz oyunların başında Valve’ın henüz geliştirilme aşamasında olan davetle erişip oynayabileceğiniz Deadlock geliyor. Deadlock MOBA ve Hero Shooter türlerini birleştiren oynaması oldukça keyifli olan, rekabete dayalı 6v6 bir oyundur. Deadlock’a erişim için davet almak isterseniz RunAway Gaming discord sunucumuza katılabilirsiniz. Deadlock’a erişim şu anda oyunu test eden kullanıcılar ve davet ettikleri arkadaşları ile sınırlıdır.

P8bgJmG0OrcvjutczfQHhCs0

2. SKY: IŞIĞIN ÇOCUKLARI

Ücretsiz erken erişim oyunlarından bir diğeri olan Sky: Children of the Light (Işığın Çocukları), Journey’in yapımcılarının imzasını taşıyan sizi stresten uzaklaştırıp içinizi ısıtacak bir bulmaca-macera oyunu. Gerek oyunun atmosferi olsun gerekse oynanış mekaniği açısından keyif alacağınız kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.
ss 0f88516063a9898454d565189dcfe75fa15ad3d8.1920x1080

3. BRO FALLS

Ücretsiz çevrimiçi PvP oynayabileceğiniz bir başka oyun Bro Falls, 2021 yılında çıkmış olan ve oynanış açısından Fall Guys oyununa benzeyen, arkadaşlarınızla ya da tek oynayabileceğiniz keyifli oynanış sunan bir oyundur.

ss f7385b457b273ecc57d6f256a4426d1a30738125.1920x1080

4. PALIA

Ücretsiz oynayabileceğiniz tek oyunculu ya da çevrimiçi eşli bir diğer oyun ise Palia. Palia günün stresini atmak ve rahatlamak için oynamak adına ideal bir oyun. Oynanış ve oyun içeriği bakımından Stardew Valley’e benzetilen bu oyunu keyifle oynayabilirsiniz.

supermarket together outside

5. SUPERMARKET TOGETHER

Ücretsiz son oyunumuz ise Supermarket Together. Yayıncılardan aşina olduğumuz Supermarket Simulator oyununun online coop versiyonu gibi, ister tek olarak isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz güzel bir oyun.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Bu 5 oyunu siz değerli okurlarımız için ele alıp inceledik. Daha fazla ücretsiz/ücretli birçok oyunu sizler için araştırıp, inceleyeceğiz. Takipte kalmayı unutmayın.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.
Yazar

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Gönderiler

Haber

InFold Games geçtiğimiz günlerde yeni oyunları Ballad of Antara için yaklaşık 15 dakikalık bir ön gösterim yayınladı. Oyunun geliştirme süreci TipsWorks tarafından yürütülmekte. Bu...

Oyun

İki hafta önce Steam 37,266,405 oyuncuyla yeni bir çevrimiçi rekoru kırmışken şimdi de 37,580,015 oyuncu ile çıtayı daha da yükseltmiş durumda. Bunda yeni çıkan...