Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Oyun

Assassin’s Creed Black Flag Yeniden Yapımının Düşündüğümüzden Daha Yakın Olduğu Bildirildi

AC Black Flag HD scaled 1

Assassin’s Creed Black Flag’in uzun süredir konuşulan yeniden yapımı düşündüğümüzden daha yakın olabilir. İçeriden Tom Henderson’ın Insider Gaming’de yayınlanan son raporunda paylaştığı bilgiler bu yönde.

Henderson, bu projenin gelecekte hala erteleneceğine inandığını söyledi. Ancak yeni belgeler, Assassin’s Creed Black Flag’in yeniden yapımının Kasım 2025’te, yeni çok oyunculu oyun Assassin’s Creed Invictus ile aynı anda çıkmasının planlandığını gösteriyor. Bu bilgi, Assassin’s Creed Shadows’un ertelenmesinden önce geldi. Henderson, yeni oyunun ertelenmesinin Assassin’s Creed yol haritasını etkileyeceğini gösteren bir Ubisoft e-postası gördüğünü belirtti. Bu yüzden, yeniden yapımın 2026’da bir noktada çıkacağı düşünülüyor.


black flag remake

Bu projeden ilk olarak Haziran 2023’te Kotaku’nun yayınladığı bir raporla haberdar olduk. Rapor, Skull & Bones’un geliştiricisi Ubisoft Singapore’un yeniden yapımla ilgileneceğini söylüyor. Hayranlar, Skull & Bones’un sonuçları nedeniyle buna karşı çıkabilir. Ancak bu oyun, Black Flag’in gemi savaşını temel aldığı için stüdyonun Assassin’s Creed’i iyi incelemesi bekleniyor.

Ubisoft’un en başarılı serilerinden birinin altıncı ana bölümü, Ekim 2013’te PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii U ve PC için piyasaya sürüldü. Assassin’s Creed IV: Black Flag, açık dünya oynanışı, geliştirilmiş deniz savaşları ve ilginç yan görevleriyle büyük beğeni topladı. Eşsiz korsan teması, oyunculara unutulmaz bir deneyim sundu.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Ana hikaye, Assassin’s Creed III kahramanı Connor’ın büyükbabası olan Galli korsan Edward Kenway’i takip ediyor. Oyuncular, Karayipler’de özgürce dolaşabilir, gemi savaşlarına katılabilir ve hazineleri bulmak için su altına dalabilirler. Oyundaki en büyük şehirler Havana, Nassau ve Kingston’dır.

Diğer yandan, Ubisoft’un şirketi satın almak ve özelleşmek için Tencent ile bir ortaklık arayışında olduğu bildiriliyor.


Kaynak : https://wccftech.com/

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.
Yazar

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler

Oyun

Bloodborne PC remaster projesi, bu hafta paylaşılan yeni bir videoda görüldüğü gibi, detaylara dikkat ederek geliştiriliyor. Projenin geliştiricisi Fromsoftserve, yeni bir videoda mumlara nokta...

Haber

Bloomberg’in bugün yayınladığı bir rapora göre, Tencent ve Guillemot ailesinin Ubisoft’u satın almayı planladığı iddia ediliyor. Bu gelişme, Ubisoft’un hem oyuncularla hem de hissedarlarla...