Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Haber

Elden Ring 1.15 Başlıklı Güncelleme Yayınlandı, Tam Yama Notları

elden ring

FromSoftware, Elden Ring için Title Update 1.15’i yayınladı ve yama notlarının tamamını paylaştı. Bu yama öncelikle oyunu hala rahatsız eden bazı hataları ve sorunları düzeltmeye odaklanıyor. Şimdi nelerin düzeltildiğini görelim.

Başlık Güncellemesi 1.15 birkaç hatayı düzeltiyor. Örneğin, oyuncuların Becerileri ve Silahları olmaması gereken şekillerde birlikte kullanmasına izin veren bir hatayı düzeltir. Başka bir hata ise bazı düşmanların garip görünmesine ve hareket etmesine neden oluyordu. Güncelleme ayrıca bazı ses efektlerinin doğru şekilde çalınmamasına neden olan bir sorunu da gideriyor.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Hepsi bu kadar da değil. Bu yama ayrıca oyuncuların Scadutree Avatar savaş arenasının belirli bölümlerinde kül kullanmasını engelleyen bir hatayı da düzeltiyor. Ayrıca Smithing Talisman’ın bazı silah fırlatma saldırılarında çalışmamasına neden olan bir sorunu da çözüyor. Ayrıca, oyuncu belirli özel efektler altındayken bazı Golem Yumruğu saldırılarının hasar vermemesine neden olan bir hata da gideriliyor.

FromSoftware bu güncellemenin bazı performans iyileştirmeleri ve diğer hata düzeltmeleri içerdiğini söylüyor. Ancak, oyunun çalışma biçiminde büyük bir gelişme beklemiyorum. Şu anda geliştiriciler performansı artırmaktan çok hataları düzeltmeye odaklanıyor. Yani oyunun daha iyi çalışacağına güvenmeyin. Ve hala DLSS 3 veya FSR 3.0 için yerel desteğimiz yok.

Oyunu güncellemeden önce, tüm modlarınızı devre dışı bırakmanız akıllıca olacaktır. Elden Ring, Fallout 4 ve Skyrim gibi oyunlarda, yeni yamalar bazen modlarla ilgili sorunlara neden olmuştur. Bu nedenle, çökmeler veya garip görsel aksaklıklar yaşarsanız, kullandığınız modları kapattığınızdan emin olun.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Her zaman olduğu gibi Steam, istemcisini bir sonraki başlatışınızda bu güncellemeyi indirecektir. Aşağıda tam değişiklik günlüğünü de bulabilirsiniz.

elden ring dlc update

Elden Ring Yaması 1.15 Sürüm Notları

Shadow Keep Kilise Bölgesi’ne girerken oynatılan ara sahnenin bölgeye tekrar girildiğinde tekrar oynatılmasına neden olan bir hata düzeltildi.

Oyuncu belirli özel efektlerden etkilendiğinde bazı Golem Yumruğu silah saldırılarının hasar vermemesine neden olan bir hata düzeltildi.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Golem Yumruğu silahının tek elle ağır saldırı gücünün beklenenden daha düşük olmasına neden olan bir hata düzeltildi.

Pota’nın Yönleri’nin kullanılmasını engelleyen bir hata düzeltildi: Thorns büyüsü art arda kullanıldığında büyünün yapılmasını engelliyordu.

Demirci Tılsımı etkisinin bazı silahların fırlatma saldırılarına uygulanmamasına neden olan bir hata düzeltildi.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Scadutree Avatar savaş arenasının bazı bölgelerinde küllerin kullanılmasını engelleyen bir hata düzeltildi.

Rellana’nın savaş alanındaki nesnelerle etkileşiminde beklenmedik davranışlara yol açan bir hata düzeltildi.

Yeteneklerin belirli koşullar altında Silahlarla yanlış kombinasyonlarda kullanılmasına neden olan bir hata düzeltildi.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Belirli koşullar altında bazı düşmanların beklenmedik şekilde görüntülenmesine ve davranmasına neden olan bir hata düzeltildi.

Bazı ses efektlerinin doğru şekilde çalmamasına neden olan bir hata düzeltildi.

Çeşitli performans iyileştirmeleri ve diğer hata düzeltmeleri.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Oyunun bitiş jeneriğine başka düzeltmeler eklendi.

Yazar

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler