Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Mobil

Xiaomi MIX Flip Küreselleşiyor: Teknik Özellikler, Özellikler, Daha Fazlası

Xiaomi MIX Flip global launch featured image

Katlanabilir cihaz sektörü söz konusu olduğunda Xiaomi, teknolojiyi sürekli geliştirerek ve her seferinde katlanabilir cihazlarını gerçekten öne çıkaran büyük yinelemeler yaparak zirveye doğru yol aldı. Şirketin en ince katlanabilir profil rekorunu elinde bulunduran Mix Fold 4 ile adından söz ettirmesinin üzerinden çok zaman geçmedi. Şimdi ise akıllı telefon üreticisi, sektöre daha da sert bir rekabet sunmak için Mix Flip’i küresel olarak piyasaya sürdü.


Xiaomi, Mix Flip’i bugün küresel pazarlarda tamamen piyasaya sürdü ve bu onun ilk kapaklı katlanabilir telefonu

Xiaomi, farklı form faktörlerine sahip katlanabilir telefonlarla sektöre güçlü bir şekilde girmekte ve Samsung’u bile geride bırakarak katlanabilir telefonların en ince profilini sunarak dikkat çekiyor. Mix Flip, şirketin bu yılın başlarında Çin’de tanıttığı ilk kapaklı katlanabilir telefonu. Kullanıcılar, telefonun küresel pazarlara girmesini uzun süredir bekliyordu ve şimdi resmi olarak piyasaya sürüldüğünü bilmek oldukça rahatlatıcı.


Xiaomis Mix Flip 728x433 1

Mix Fold geçen ay Avrupa ile sınırlı olmasına rağmen, şimdi tamamen küresel olarak piyasaya sürüldü. Mix Flip, 6,86 inç OLED katlama ekranına ve 4,01 inç kapak ekranına sahiptir. En yüksek parlaklığı 3.000 nit ve yüksek parlaklık modundayken 1.600 nit, bu da özellikle dış ortamlarda görünürlükte büyük bir artışa işaret ediyor.

Xiaomi, kapak ekranının klavye yazma, YouTube ve Google Maps gibi uygulamaları kullanma desteğini genişleterek kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Kapaklı katlanabilir cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye ve 4.780 mAh bataryaya sahip, bu da onu katlanabilir telefonlar arasında ortalamadan daha güçlü kılıyor. Ayrıca, pil yüzde 80 kapasitesine ulaşmadan önce 1.600’e kadar genişletilmiş şarj döngüleri ile destekleniyor.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

GYZ5fVlaMAQNZAF 1536x768 1

  • Xiaomi’nin Mix Flip’i, aynı zamanda daha hızlı bir şarj hızı sunan 67W kablolu şarj ile birlikte geliyor. Ancak Galaxy Z Flip 6 ve Motorola Razr Plus 2024’ün tam su geçirmezlik sunduğu göz önüne alındığında, kablosuz şarj ve IP derecelendirmesinin bu modelde bulunmaması birçok kullanıcı için hayal kırıklığı yaratabilir.
  • Mix Flip, Leica markalı bir kamera kurulumunu tercih ediyor ve 50 MP birincil kamera ile 50 MP 2x telefoto lensle donatılmış. Bu yakınlaştırma yetenekleri, Z Flip 6’ya kıyasla daha fazla netlik ve daha ayrıntılı fotoğraflar çekme imkanı sunuyor.

  • Özellikle makro fotoğrafçılıkla ilgilenenler için yakın çekim yapmak, telefoto lens minimum dokuz santimetre odaklama mesafesi sunduğundan yüksek kalitede olacaktır. Görüntülü görüşmeler, 32MP ön kamera sayesinde daha fazla netlik sunuyor. Xiaomi’nin Mix Flip modeli, Z Flip 6’ya karşı daha büyük bir batarya ve yükseltilmiş bir kamera yakınlaştırma özelliği sunsa da, kablosuz şarj ve Samsung’un Flip modelinde sunduğu IP derecelendirmesinden yoksundur.
  • Xiaomi Mix Flip, temel model için 1.299 € (yaklaşık 49.550) olarak fiyatlandırılmıştır. Cihaz, 12GB RAM ve 512GB depolama kapasitesi ile birlikte sunulmakta ve siyah ile mor renk seçenekleriyle mevcut bulunmaktadır.

Kaynak : https://wccftech.com/

Yazar

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler

Haber

Xiaomi yeni kulaklığı Xiaomi Buds 5 ve yeni renk seçeneğiyle çıkardağı Xiaomi Smart Band 9 Titan Grayı Tanıttı. Xiaomi Smart Band 9 Titan Gray...

Haber

Xiaomi, fotoğraf tutkunu kullanıcıları için üst düzey fotoğrafçılık özellikleriyle tasarlanan en yeni akıllı telefon amiral gemisi Xiaomi 14T Serisi’ni tanıttı. Olağanüstü gece çekimlerine odaklanarak...

Donanım

Samsung, 990 EVO depolama cihazlarına göre %50 artış sağlayan ve 109 ABD dolarından başlayan yepyeni 990 EVO Plus Gen4 SSD’lerini piyasaya sürdü. Samsung 990...

Haber

Apple Vision Pro’da bulunan iki adet 4K mikro OLED panelin toplam maliyetinin 456 $ olduğu, bu panellerin 228 $’a mal edildiği tahmin ediliyor. Bu...