Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Haber

ASUS, Dahili Kokulu AMD Ryzen AI 9 365 Destekli Dizüstü Bilgisayarını Piyasaya Sürüyor

ASUS Adol 14 Air Fragrance Laptop

ASUS Adol 14 Air Fragrance Edition, Çin pazarı için tasarlanmış, güzel bir koku yayan ve AMD Ryzen AI 9 365 APU’ya sahip özel bir dizüstü bilgisayardır.

ASUS Adol 14, Strix Point “Ryzen AI 9 365” 10 çekirdekli APU’yu kullanıyor ve selefinden gelen özelliklerin çoğunu taşıyacak

ASUS, orijinal sürümü Temmuz ayında piyasaya sürülen Adol 14 dizüstü bilgisayarın özel sürümünü piyasaya sürüyor. Yeni Adol 14 artık Hawk Point Ryzen 8000 işlemciler yerine en yeni Strix Point APU’yu kullanacak. Bu yeni sürüm Çin pazarına özgü olacak ve hoş bir deneyim için güzel bir koku yayacak.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Rapor, ASUS’un Ryzen AI 9 365 APU içeren Adol 14 Air Fragrance sürümünü duyurduğu Weibo’dan (@realVictor_M aracılığıyla) geliyor. Ryzen AI 9 365, hyperthreading özellikli 10 çekirdekli Strix Point Zen 5 tabanlı bir çiptir. 4x Zen 5 ve 6x Zen 5c çekirdeklerine sahiptir ve Radeon 880M entegre grafikler sunar. Adol 14, çoğu üst düzey dizüstü bilgisayar Ryzen AI 9 HX 370 kullanırken, Ryzen AI 9 365 APU’ya sahip nadir modellerden biridir.

Asus Adolbook 13 2021 00 1

Adol 14 Air Fragrance, 14 inç OLED ekranda 3K (2880x1800p) çözünürlük sunarak selefinin özelliklerinin çoğunu taşıyor. Ekran, akıcı bir oyun deneyimi için 240Hz’de çalışıyor ve canlı görüntü ayrıntıları için inanılmaz derecede yüksek kontrast sunuyor. Diğer özellikler arasında LPDDR5 7500 MHz bellek ve 14 saate kadar video oynatma için 75Wh pil yer alıyor.

Dizüstü bilgisayarda ayrı bir GPU bulunmadığı için oyun ve üretkenlik gibi amaçlar için iyi bir pil ömrü sunar. Kullanıcıların sürekli güzel bir koku hissetmesi için kapağa yerleştirilmiş bir koku tabakası ve koku dağıtıcısı vardır. Kullanıcılar bu tabakayı kendi zevklerine göre farklı kokularla değiştirebilirler.

Adol 14 Air Fragrance Edition dizüstü bilgisayar Anna Sui ve Adol işbirliğiyle üretilmiştir ve fiyatı 9199 RMB’dir. Dizüstü bilgisayar, lansman sırasında 8999 RMB (yaklaşık 1200 ABD Doları) indirimli olacak. Bilgisayar 1 Ekim 2024 tarihinde piyasaya giricek.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Kaynak: https://wccftech.com

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.
Yazar

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler

Oyun

Switch 18.0.0 ürün yazılımına derinlemesine bir bakış, Nintendo Switch 2’nin son birkaç ayda iddia edildiği gibi gerçekten de selefiyle geriye dönük uyumlu olacağını gösteriyor....

Donanım

AMD, ekran kartları için God of War: Ragnarok, Frostpunk 2 ve FINAL FANTASY XVI’da en iyi oyun deneyimini sunmayı amaçlayan yeni bir sürücü yayınladı....

Donanım

AMD, GPUOpen aracılığıyla oyun geliştiricilerinin kullanımına sunduğu Anti-Lag 2 SDK ile gecikme süresini azaltmayı vaat ediyor. AMD Radeon Anti-Lag 2, oyun işleme hattını optimize...