Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Donanım

God of War: Ragnarok, Frostpunk 2 ve FINAL FANTASY XVI için AMD Adrenalin 24.20.11.01 Sürücüsü Yayınlandı

amd adrenalin 24 8 1 surucusu yayinlandi neler degisti180921 0

AMD, ekran kartları için God of War: Ragnarok, Frostpunk 2 ve FINAL FANTASY XVI’da en iyi oyun deneyimini sunmayı amaçlayan yeni bir sürücü yayınladı.

Sürüm notlarına göre, AMD Software: Adrenalin Edition 24.20.11.01 sürücüsü, en son çıkan üçlü A PC oyunlarında optimum performans sunuyor. Söylendiği gibi, bunlar God of War: Ragnarok ve Frostpunk 2. Dahası, FINAL FANTASY XVI için desteği genişletiyor. Ayrıca, The Sims 4 için DX11 Güncellemesi desteğini ekliyor.

Bu yeni sürücü aynı zamanda bir dizi hata düzeltmesiyle birlikte geliyor. Örneğin, Warhammer 40,000: Space Marine 2 oynarken aralıklı olarak yaşanan sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi sorunu gideriliyor. Ayrıca FINAL FANTASY XVI oynarken belirli ara sahneler sırasında aralıklı olarak yaşanan sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi de gideriliyor.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Hepsi bu kadar da değil. Bu sürücü, Black Myth: Wukong oynarken gözlemlenebilen aşırı koyu gölgeleri veya doygunluğu azalmış renkleri düzeltir. Ayrıca, AMD Software ile Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT oynarken aralıklı olarak görülen oyun içi bozulmayı da çözüyor: Adrenalin Edition Kayıt ve Akış ve HDR etkin.

Kapatmadan önce, bu sürücünün DayZ’de gözlemlenebilen bazı performans sorunlarını çözmediğini belirtmeliyim. Bunun için yeni bir sürücüyü beklemelisiniz.

Her zaman olduğu gibi, bu yeni sürücüyü AMD’nin resmi web sitesinden indirebilirsiniz. Aşağıda da tam değişiklik günlüğünü bulabilirsiniz.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

AMD Yazılımı: Adrenalin Edition 24.20.11.01 Sürücü Sürüm Notları

Yeni Oyun Desteği


Frostpunk 2

God of War Ragnarok

The Sims™ 4 DirectX® 11 Update

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Genişletilmiş AMD Radeon™ Boost Desteği

FINAL FANTASY XVI


Genişletilmiş HYPR-Tune Desteği

  • HYPR-Tune desteği, HYPR-RX’in AMD FidelityFX™ Super Resolution ve AMD Radeon™
  • Anti-Lag 2 gibi oyun içi teknolojileri etkinleştirmesini sağlar.
  • AMD FidelityFX™ Super Resolution 3’ü kare üretimi ile otomatik olarak yapılandırmak için destek eklendi:Anti-Lag 2 Açık ve Anti-Lag Kapalı arasındaki farkı karşılaştırmak için sağ CTRL tuşunu basılı tutun.
  • Black Myth: Wukong
  • Creatures of Ava
  • God of War Ragnarok
  • AMD Radeon™ Anti-Lag 2’yi otomatik olarak yapılandırmak için destek eklendi:
  • Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT

Düzeltilen Sorunlar ve İyileştirmeler

  • Warhammer 40.000: Space Marine 2 oynarken aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi.
  • Radeon™ RX 5700 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde Warhammer 40.000: Space Marine 2 oynarken belirli haritalar yüklenirken aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi.
  • Radeon™ RX 6600 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde FINAL FANTASY XVI oynarken belirli ara sahneler sırasında aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi.
  • Black Myth: Wukong oynarken Global Illumination Orta veya daha yüksek bir değere ayarlandığında aşırı koyu gölgeler veya doygunluğu azalmış renkler gözlemlenebilir.
  • AMD Software ile Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT oynarken aralıklı oyun içi bozulmalar gözlemlenebilir: Adrenalin Edition™ Kayıt ve Akış ve HDR etkin.
  • AMD Yazılımı: Adrenalin Edition, sistem uyku modundan çıktıktan sonra beklenmedik bir şekilde başlatılması.
  • AMD Software’de AV1 codec’i kullanılarak kayıt yapılırken ses ve video zaman zaman senkronize olmayabilir: Adrenalin Sürümü.

Bilinen Sorunlar

  • DayZ oynarken belirli alanlara girerken (drop) kesintili performans.
  • AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde Warhammer 40.000: Space Marine 2 oynarken aralıklı sürücü zaman aşımı veya çökme gözlemlenebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcılar, geçici bir önlem olarak Windows varsayılan grafik ayarlarında Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını devre dışı bırakabilir (Ayarlar -> Sistem -> Ekran -> Varsayılan Grafik Ayarları).

Kaynak : https://www.dsogaming.com/

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.
Yazar

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler

İnceleme

NVIDIA, üç PC oyunu için yeni bir GeForce sürücüsü çıkardı. Oyunlar: NCSoft’un “Throne and Liberty” bugün çıktı, Offworld’ün “Starship Troopers: Extermination” 11 Ekim’de ve...

Oyun

Kısa süre önce yayınlanan Final Fantasy XVI’nın PC sürümü için ilk güncelleme artık yayında. Bu güncelleme, performans iyileştirmeleri ve daha fazlasını sunuyor. 1.01 güncellemesi,...

Oyun

Switch 18.0.0 ürün yazılımına derinlemesine bir bakış, Nintendo Switch 2’nin son birkaç ayda iddia edildiği gibi gerçekten de selefiyle geriye dönük uyumlu olacağını gösteriyor....

Haber

ASUS Adol 14 Air Fragrance Edition, Çin pazarı için tasarlanmış, güzel bir koku yayan ve AMD Ryzen AI 9 365 APU’ya sahip özel bir...