Bizimle bağlantı kurun

Merhaba, ne arıyorsunuz?

Oyun

Mafia 4’ün adı Mafia: The Old Country olacak, ilk fragman yayınlandı

Mafia The Old Country screenshots 4

2K Games ve Hangar 13, Mafia serisinin bir sonraki bölümünün adının Mafia: The Old Country olacağını duyurdu. Başka bir deyişle, Mafia 4’ün adı Mafia: The Old Country olacak. Ekipler bu duyuruyu kutlamak için aşağıda bulabileceğiniz bir tanıtım fragmanı paylaştı.

Mafia: The Old Country’de oyuncular organize suçun nasıl başladığını keşfedecekler. Oyun, 1900’lerin Sicilya’sının şiddet dolu dünyasında geçen sert ve yoğun bir hikaye anlatmaya çalışacak.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Oyuncular bu tehlikeli ve sert zamanda hayatta kalmak için mücadele edecekler. Geliştiricilerin belirttiği gibi, oyun Mafia serisinin iyi bildiği otantik gerçekçiliğe ve zengin hikaye anlatımına sahip olacak.

2K Games ve Hangar 13 oyunla ilgili başka bir ayrıntı açıklamadı. Ancak, Aralık 2024’te daha fazlasını paylaşacaklarına söz verdiler. Bu, TGA 2024’te bir oynanış fragmanı alabileceğimiz anlamına geliyor. Ya da en azından benim varsayımım bu.

Bu fragman motor içi görüntüler içeriyor. Daha önceki oyunlardan daha iyi görünen motor içi fragmanlar gördüğümüz için, bunu dikkatle değerlendirmenizi öneririm. Yine de, geliştiricilerin ne yapmayı planladığı hakkında bir fikir verebilir.

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.

Dahası, resmi Steam mağaza sayfasında bazı doğrudan motor içi ekran görüntüleri yer alıyor. Burada ilginç olan kısım, bu ekran görüntülerinin fragmanda yer almaması. Başka bir deyişle, bunlar gerçek doğrudan ekran görüntüleri. Bu nedenle, onları aşağıya ekledim. Bu yüzden, onları görüntülediğinizden emin olun.


Mafia The Old Country screenshots 1 300x169 2
Mafia The Old Country screenshots 2 300x169 1
Mafia The Old Country screenshots 3 300x169 1


Kaynak : https://www.dsogaming.com/

Reklam. Okumaya devam etmek için kaydırın.
Yazar

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler