Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reddedildi Yusuf Batuhan Mute/Ban İtiraz Formu

Yusuf Batuhan

Yeni üye
Steam İsmi:
Бату

Steam ID:
76561198872221292

Listelenen yasak nedeni:
YALAN PUSMA

Hangi sunucudan banlandınız?:
1V1 ARENA

Neden banlanmamalısın?:
YA KNK ADMİNE ADAM BANA KÜFÜR EDİYOR BANLA DEDIM ÇOCUĞU DUYMADIM DEDİ.SONRA Bİ KERE ALT TABTA İŞİMİ HALLETİM OYUNA DÖNDÜM PUSUYOR FLN DEDİLER SONRA KÜFÜR EDEN ÇOCUKLA 1V1 ATARKEN AD ATIP 4 SN BEKLEYIP PEEK ATTIM ÇOCUK ADMINE PUSUYOR BANLA DEDİ ADMİN DİREKT TAMAM DEDİ VE KALICI BAN ATTI. HİÇ UYARMADAN HEMDE 2 KİŞİNİN LAFIYLA ONLARDA KÜFÜR EDENLER DAHA ÖNCESİNDEN HAKKETMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HEMDE KALICI BANI BEN BU SERVERİ 64 TİCK KEN OYNUYORDUM AK FLN VARDI ADMİN BAYA İYİLERDİ BUGÜN YAŞANAN OLAY GERÇEKTEN GEREKSİZ Kİ EĞER Bİ HATAM VARSA BİLE UYARI YAPILMASI LAZIM DİREKT DAHA ÖNCE HİÇBİR BAN YEMEME RAĞMEN KALICI BAN YEMEM HAKSIZLIK HİLEM YOK BİŞEYİM YOK 1 ROUND PUSMUŞ GİBİ GÖZÜKTÜĞÜMDEN KALICI BAN YEDİM BANIN KALDIRILMASINI TALEP EDİYORUM NİCK : Бату

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Merhaba @Yusuf Batuhan, banınız hatalı atıldığı için kaldırılmış sanırım. Bir ban kaydınız bulunmuyor. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız discorddan iletişime geçin.