Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabul Edildi Yiğit Bey -WraitHH Admin Başvuru Formu

Yiğit Bey -WraitHH

Üye
Admin
Steam İsmi:
Yiğit Bey -WraitHH

Steam ID:
76561198819982305

Discord kimliğiniz:
Yiğit Bey -WraitH#7540

Oyun Süresi (saat):
78.1

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Arenada adminler fazla aktif olmuyorlar, birisi ailevi değerlere küfür ediyor rapor etsek bile adminler aktif olmadığı için mute yemiyor küfür etmeye devam ediyor. En azından adminlerin aktif olmadığı zamanlarda ben bakabilirim diye düşünüyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
Pazar günü dışında aktif olduğum zamanlar genellikle 10.00 - 17.00 arası. Pazar gününü ailemle vakit geçirmek için bilgisayara bakmıyorum.

Seni neden kabul edelim?:
Sunucuda ailevi değerlere küfür eden çok kişi var. Bundan rahatsızlık duyan vardır duymayan vardır ama ben rahatsızlık duyuyorum. Ayrıca toxiclerde yok değil. Ben sunucuda vakit geçirdiğim zamanlarda da adminler genellikle sunucuda olmuyor. Bu türlü olaylarda ben olduğum sürece mute yada ban atabilirim.

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Merhaba @Yiğit Bey -WraitHH, admin programımıza göstermiş olduğun ilgi için teşekkür ederim. Başvurun onaylanmış olup, özel mesaj yoluyla bilmen gerekenler iletilmiştir. Aramıza hoş geldin! 🥳