wyptrex
Aktif üye
Steam İsmi:
wyptrex
Steam ID:
STEAM_0:0:134849996
Discord kimliğiniz:
wyptrex#3979
Oynama süresi (sunucu/toplam):
zm: 301 saat / surf: 485 saat
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Herkese tekrardan selamlar!
Ben Berkay, 24. yaşımdayım.
Daha önceden Runaway Surf sunucusunda uzun süre geçirerek yetkilinin az olduğu kanaatında bir karar alıp adminlik başvurusunda bulunmuştum. Gayet keyifli günler geçirdiğim surf sunucusunda bir süre sonra zevk almamaya başlamış, adminliğimin sayın @prelitinqq tarafından silinmesini isteyerek sunucuyu bırakmıştım.
Çok az da olsa arada selam verip 1-2 el surf sunucusunda oynayıp çıkıyorum.
Şu anda Runaway zombie sunucusunda oynamaya devam etmekteyim, her zaman eksik olmasa da arada bir yetkililerin yetersiz olduğunu görüp, kural ihlali yapan kişilere herhangi bir yetkim olmadığı için bir şey yapamıyorum. (raporlamak dışında) ve ihlal yapanlara açıklama yapmama rağmen dinlemedikleri için keyfimi bozuyorlar.
Bu yüzden adminlik başvurusunda bulunuyorum.
Sevgili @Boundless , @Xiao Minghai ve @prelitinqq 'e selamlar
Saygılarımla...
Aktif olduğu zamanlar:
Hafta içi: çalışmadığım günlerde öğlen, genellikle akşam, gece
Hafta sonu: Sabah,öğlen,akşam.
Seni neden kabul edelim?:
Şu anda Runaway zombie sunucusunda oynamaya devam etmekteyim, her zaman eksik olmasa da arada bir yetkililerin yetersiz olduğunu görüp, kural ihlali yapan kişilere herhangi bir yetkim olmadığı için bir şey yapamıyorum. (raporlamak dışında) ve ihlal yapanlara açıklama yapmama rağmen dinlemedikleri için keyfimi bozuyorlar.
Bu yüzden adminlik başvurusunda bulunarak server'a huzur ve mutluluklarımı bırakacağım.
wyptrex
Steam ID:
STEAM_0:0:134849996
Discord kimliğiniz:
wyptrex#3979
Oynama süresi (sunucu/toplam):
zm: 301 saat / surf: 485 saat
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Herkese tekrardan selamlar!
Ben Berkay, 24. yaşımdayım.
Daha önceden Runaway Surf sunucusunda uzun süre geçirerek yetkilinin az olduğu kanaatında bir karar alıp adminlik başvurusunda bulunmuştum. Gayet keyifli günler geçirdiğim surf sunucusunda bir süre sonra zevk almamaya başlamış, adminliğimin sayın @prelitinqq tarafından silinmesini isteyerek sunucuyu bırakmıştım.
Çok az da olsa arada selam verip 1-2 el surf sunucusunda oynayıp çıkıyorum.
Bu yüzden adminlik başvurusunda bulunuyorum.
Sevgili @Boundless , @Xiao Minghai ve @prelitinqq 'e selamlar
Saygılarımla...
Aktif olduğu zamanlar:
Hafta içi: çalışmadığım günlerde öğlen, genellikle akşam, gece
Hafta sonu: Sabah,öğlen,akşam.
Seni neden kabul edelim?:
Bu yüzden adminlik başvurusunda bulunarak server'a huzur ve mutluluklarımı bırakacağım.