Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabul Edildi wyptrex Admin Başvuru Formu

wyptrex

Aktif üye
Steam İsmi:
wyptrex

Steam ID:
STEAM_0:0:134849996

Discord kimliğiniz:
wyptrex#3979

Oynama süresi (sunucu/toplam):
zm: 301 saat / surf: 485 saat

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Herkese tekrardan selamlar!
Ben Berkay, 24. yaşımdayım.
Daha önceden Runaway Surf sunucusunda uzun süre geçirerek yetkilinin az olduğu kanaatında bir karar alıp adminlik başvurusunda bulunmuştum. Gayet keyifli günler geçirdiğim surf sunucusunda bir süre sonra zevk almamaya başlamış, adminliğimin sayın @prelitinqq tarafından silinmesini isteyerek sunucuyu bırakmıştım.
Çok az da olsa arada selam verip 1-2 el surf sunucusunda oynayıp çıkıyorum.
Şu anda Runaway zombie sunucusunda oynamaya devam etmekteyim, her zaman eksik olmasa da arada bir yetkililerin yetersiz olduğunu görüp, kural ihlali yapan kişilere herhangi bir yetkim olmadığı için bir şey yapamıyorum. (raporlamak dışında) ve ihlal yapanlara açıklama yapmama rağmen dinlemedikleri için keyfimi bozuyorlar.
Bu yüzden adminlik başvurusunda bulunuyorum.
Sevgili @Boundless , @Xiao Minghai ve @prelitinqq 'e selamlar :)
Saygılarımla...

Aktif olduğu zamanlar:
Hafta içi: çalışmadığım günlerde öğlen, genellikle akşam, gece
Hafta sonu: Sabah,öğlen,akşam.

Seni neden kabul edelim?:
Şu anda Runaway zombie sunucusunda oynamaya devam etmekteyim, her zaman eksik olmasa da arada bir yetkililerin yetersiz olduğunu görüp, kural ihlali yapan kişilere herhangi bir yetkim olmadığı için bir şey yapamıyorum. (raporlamak dışında) ve ihlal yapanlara açıklama yapmama rağmen dinlemedikleri için keyfimi bozuyorlar.
Bu yüzden adminlik başvurusunda bulunarak server'a huzur ve mutluluklarımı bırakacağım.

prelitinqq

Üye
Sunucu Yöneticisi
Admin
bir süre sonrada zombie den zevk almamaya başlayabilir ona göre değerlendirilsin :D

Xiao Minghai

Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
Süren yeterli, genel olarak aktif görüyorum seni. Kuralları ve yapısı gereği surf sunucusundan farklı ancak altından kalacağını düşünüyorum, aramıza hoş geldin.