Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reddedildi turkishcofe Mute/Ban İtiraz Formu

turkishcofe

Yeni üye
Steam İsmi:
Turkishcofe

Steam ID:
STEAM_1:1:562766684

Listelenen yasak nedeni:
Aim

Hangi sunucudan banlandınız?:
Pro

Neden banlanmamalısın?:

Normalde zombi oynuyordum aimimi geliştirmek için pro ya girmeye başladım karşı takımdan bir oyuncu glb her zaman giriyo banlanıcaksın dedi dedi bizim takımda beni her zaman izliyo bi şüphe olmadı biri geldi barbie61 discord kullanıcı nickli geldi dediki öylesin sonra ısrar etmem üzeri aim hack dedi dedim vaycanına . Bir insasnın şikayeti ve 1 adminin hiç bir şey yokken sırf banlaması güzel kaliteli yetkililer doğrusu sadece zombinin yetkilileri kaliteli pro servernın yöneticisi bile açık olmuyo şikayettte bile bulanamıyorum . Adminin rankı düşük olması gerekmekte veyahut inceleme yapamaması lazım bu şekildeki brini banlaması için.​

He şeyde var bizim takimdekiler karşı takıma ağlama ama olmaz dediğinde banlanıcaksın dedi mükemmel torpil !!!!

https://www.hizliresim.com/fligj7h

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Merhaba,

CSGO oynama süreniz 100 saat bandında olduğu için ne yazık ki bir işlem yapamıyorum. Pro sunucusuna girebilmek için en az 200 saat üzeri oynama süreniz olması gerekmektedir.