Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabul Edildi pvfrousherz Mute/Ban İtiraz Formu

pvfrousherz

Yeni üye
Steam İsmi:
Terörist Kasa Toyota

Steam ID:
STEAM_1:0:431803132

Listelenen yasak nedeni:
300 Saat Altı (Sanırım)

Hangi sunucudan banlandınız?:
de-dust sanırım

Neden banlanmamalısın?:
Çalıştığımdan dolayı çok fazla oynayamıyorum oyunu, girdiğimde de eğlencesine 3 4 maç atıp çıkıyorum en fazla. 300 saat altı olduğum için banlandım şu anda 200 saatim var. Hile gibi bir şey kesinlikle söz konusu değil. Bir arkadaş ben long açmaya çalışırken bilerek ateş edip aimimi kaydırdığı için küfür ettim. Sonrasında admin falan çağrıldı daha sonra da banlandım. Şu anda 200 küsür saatim var. Bilgisayarı sadece açık bıraksam yine tamamlarım ama elektrik faturaları da malum, çalıştığımdan dolayı da boş boş açık bırakmak da istemiyorum. Günümün yarısı işte geçiyor.
300 saat sınırı sanırım hile endişelerinizden dolayı. Envanterimi açabilirim yaklaşık 2000 liralık skin kutu vb. şeyler var. Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Merhaba @pvfrousherz, envanter durumunuzun bizim için hiçbir güvenilirliği yok ne yazık ki. 300 saati doldurduktan sonra tekrar itiraz talebi açarsanız değerlendirebiliriz. Şu anda işlem yapmamız mümkün değil, anlayışınız için teşekkürler.