Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabul Edildi naieerr Admin Başvuru Formu

naieerr

Yeni üye
Steam İsmi:
naieerr

Steam ID:
STEAM_0:1:155968954

Oyun Süresi (saat):
2703

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Awp

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Bir süredir sunucuda oynuyorum. Özellikle sunucuda çok aktif olduğum günlerde, öğlen ve gece saatlerinde oyunda pek aktif yetkili olmadığını görüyorum. Sunucuya küfür etmek veya hileyle oynamak için çok fazla insan giriyor, sunucuda da yetkili biri aktif olmadığında, özellikle hileyle oynayan biri varsa çok can sıkıcı oluyor. Uzun bir süre boş zamanım olacak, bu süreçte sunucuda daha fazla aktif olarak elimden geldiğince sizlere sunucu düzenini ve huzurunu sağlamakta yardımcı olabilirim.

Aktif olduğu zamanlar:
Gün içerisinde 14:00 ve 06:00 saatleri arasında aktif olabilirim.

Seni neden kabul edelim?:
Şu an sunucuda fazla aktif olmasam da, her gün neredeyse 10 saatten fazla boş zamanım var, daha fazla aktif olabilirim. Özellikle yetkililerin fazla aktif olmadığı saatlerde oyunda olabilirim. Oyunda da yeteri kadar deneyimimin olduğunu, legit hile kullanmaya çalışanları ayırt edebileceğimi düşünüyorum, hatta zamanında buradan hile sebebiyle banlanmıştım ve sonradan açılmıştı. Ayrıca sunucuya şarkı dinleyip, oyunumu oynayıp çıkmak için girdiğimden, samimi olduğum biri olduğu söylenemez. Bu yüzden kimseyi ayırt etmem, herkese eşit davranırım. Uygun görürseniz eğer sunucuya hile açmak, küfür etmek için giren insanları zevkle cezalandırabilirim.

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Merhaba, steam veya discorddan benimle iletişime geçebilir misin?