Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabul Edildi merotis Mute/Ban İtiraz Formu

merotis

Yeni üye
Steam İsmi:
merotis

Steam ID:
STEAM_1:0:441953473

Listelenen yasak nedeni:
ataturkehakaretvesıyaset

Hangi sunucudan banlandınız?:
surf tier1

Neden banlanmamalısın?:
ben atatürke küfür dahi etmedim ben sadece örnek olarak atatürkü gösterek ekonomiyi atatürk bile gelse düzeltemes dedim ben bundan dolayı perma yedim ve ben atatürkçü bir insan olarak ben saygısızlık etmediğimi düşünüyorum ve ordaki 10 kişi sesli bir şekilde konuştuğu için dediğimi tam olarak anlamadılar bazı kişiler sadece anlamıştı o kişilere şahit olması için yazıcaktım fakat ulaşamadım lütfen bu itirazımı değerlendirin çok sevinirim yani ben böyle bir şeyden dolayı yasaklanmak istemiyoum açılırsada zaten artık ben siyasetten konuşmicam ve siyaset mevzusuda şu bir kız arkadaş beni kışkırttığı için bende kendimce savundum ve ben siyasetin yasak olduğunu ve beni uyarılmadığından dolayı ben sohbete devam ettim bundan dolayıda banlandım bana gerçekten yardım ederseniz eğer çok sevinirim gerçekten ben böyle bir şey demedim de dememde ben lütfen dediklerimi okuyun yardımcı olursanız eğer çok memnun olurum lütfen.

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Merhaba @merotis, yanlış anlaşılma olduğunu düşündüğüm için yasaklamanı kaldırdım. Lütfen yanlış anlaşılmaya yol açabilecek konularda konuşmazsak sevinirim. Topluluk kurallarını okumanı öneririm. İyi oyunlar.