Steam İsmi:
Laxer
Steam ID:
STEAM_1:1:462815666 24:55 31 0
Discord kimliğiniz:
Doruk Coşkun #3662
Oynama süresi (sunucu/toplam):
223
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena
Neden Admin olmak istiyorsun?:
arena sv sinde uzun süre vakit geçiriyorum top1 oldum eski adminlik zamanlarımda oldu burda sevdiğim ve düzenli olarak oynadığım serverde tekrardan adminlik görevini yapıp sv ye katkı yapmak istiyorum genel olarak da svde tanın birisiyim bu serverde adminlik yapıp svnin oynanabilicek daha güzel hal almasında katkıda bulunmayı severek yaptım bidaha yapmaya hazırım.
Aktif olduğu zamanlar:
genel olarak hafta içi akşamları hafta sonuda günün birçok saatinde aktifim
Seni neden kabul edelim?:
bu denli istikrarda oynadığım sv için uğraşmak benim için ve sv için güzel olucağına inanıyorum üstüne eski adminlik tecrübesinede ve diğer adminleride tanıyorum.
Laxer
Steam ID:
STEAM_1:1:462815666 24:55 31 0
Discord kimliğiniz:
Doruk Coşkun #3662
Oynama süresi (sunucu/toplam):
223
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena
Neden Admin olmak istiyorsun?:
arena sv sinde uzun süre vakit geçiriyorum top1 oldum eski adminlik zamanlarımda oldu burda sevdiğim ve düzenli olarak oynadığım serverde tekrardan adminlik görevini yapıp sv ye katkı yapmak istiyorum genel olarak da svde tanın birisiyim bu serverde adminlik yapıp svnin oynanabilicek daha güzel hal almasında katkıda bulunmayı severek yaptım bidaha yapmaya hazırım.
Aktif olduğu zamanlar:
genel olarak hafta içi akşamları hafta sonuda günün birçok saatinde aktifim
Seni neden kabul edelim?:
bu denli istikrarda oynadığım sv için uğraşmak benim için ve sv için güzel olucağına inanıyorum üstüne eski adminlik tecrübesinede ve diğer adminleride tanıyorum.