Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabul Edildi kadr Mute/Ban İtiraz Formu

kadr

Yeni üye
Steam İsmi:
kadr

Steam ID:
STEAM_0:1:620614641

Listelenen yasak nedeni:
hile

Hangi sunucudan banlandınız?:
awp

Neden banlanmamalısın?:
6 ay sonra banımın açılacağı söylenmişti zaten nedensiz ban yemiştim normal oynuyordum thelara bir anda banladı tw istemediler hiçbir şey yazmadı dc gel demedi direkt banladı,şu anda oyndaığım sunucuda venator 2 kere daha öncede farklı bir admin 1 kere kontrol etmişti temiz çıkmıştı.

Son düzenleme:

thelara

Yeni üye
Admin
Steam İsmi:
kadr

Steam ID:
STEAM_0:1:620614641

Listelenen yasak nedeni:
hile

Hangi sunucudan banlandınız?:
awp

Neden banlanmamalısın?:
6 ay sonra banımın açılacağı söylenmişti zaten nedensiz ban yemiştim normal oynuyordum thelara bir anda banladı tw istemediler hiçbir şey yazmadı dc gel demedi direkt banladı,şu anda oyndaığım sunucuda venator 2 kere daha öncede farklı bir admin 1 kere kontrol etmişti temiz çıkmıştı.
Merhabalar, o zaman hakkınızda birçok şikayet vardı ben ve svde bulunan birkaç kişi izlediğimizde hile olduğunuzu düşündük. Awp adminleri olarak tw istemiyoruz. 6 ay sonra banınızın açılacağını ben söylemedim ama tekrar sunucuya gelirseniz tekrardan inceleriz. Eğer yanlışlık olduysa çok üzgünüm, en kısa sürede banınız açılacaktır, iyi geceler dilerim :)