Discord kullanıcı adınız nedir?:
Josephh-#9103
18 yaşından büyük müsünüz?:
Evet
Başvuru gereksinimlerini karşılamıyorsanız referansınız kimdir?:
-
Discord'daki aktivitenizi nasıl tanımlarsınız?:
üniversite öğrencisiyim evden derslere girdiğim için sabah akşam geç saatlere kadar aktif oluyorum. zaten retake de aktif olarak adminim discordda vakit geçiriyorum raporlara bakıyorum.
Neden Moderatör olmakla ilgileniyorsunuz?:
yıllardır discord kullanıyorum ve bu moderatörlük işlerine epey ilgiliyim gerek twitch olsun gerek discord olsun gerek oyun içi olsun bi yetkim olsun isterim.
İki kullanıcı arasındaki kavgada nasıl bir yol izlerdiniz?:
önce agresif tavırları varsa her iki tarafı sakinleştirmeye çalışırım, daha sonra her iki tarafı teker teker dinlerim. karar veremediysem bir diğer moderatöre danışarak sorunu çözmeye çalışırdım.
Josephh-#9103
18 yaşından büyük müsünüz?:
Evet
Başvuru gereksinimlerini karşılamıyorsanız referansınız kimdir?:
-
Discord'daki aktivitenizi nasıl tanımlarsınız?:
üniversite öğrencisiyim evden derslere girdiğim için sabah akşam geç saatlere kadar aktif oluyorum. zaten retake de aktif olarak adminim discordda vakit geçiriyorum raporlara bakıyorum.
Neden Moderatör olmakla ilgileniyorsunuz?:
yıllardır discord kullanıyorum ve bu moderatörlük işlerine epey ilgiliyim gerek twitch olsun gerek discord olsun gerek oyun içi olsun bi yetkim olsun isterim.
İki kullanıcı arasındaki kavgada nasıl bir yol izlerdiniz?:
önce agresif tavırları varsa her iki tarafı sakinleştirmeye çalışırım, daha sonra her iki tarafı teker teker dinlerim. karar veremediysem bir diğer moderatöre danışarak sorunu çözmeye çalışırdım.