Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabul Edildi Fuva Mute/Ban İtiraz Formu

Fuva

Yeni üye
Steam İsmi:
𝐄𝐘𝐄 𝙁𝙐𝙑𝘼

Steam ID:
https://steamcommunity.com/id/furkanbaba17/

Listelenen yasak nedeni:
Yöneticiyi vurduğum için hep keyfi olduğunu düşünüyorum

Hangi sunucudan banlandınız?:
RETAKES #2 45.10.56.200:27015

Neden banlanmamalısın?:
Güzelce oyunumu oynarken ilk önce sunucudan kick atıp ardından bir daha girdiğimde yine yöneticiyi vurduğum için keyfi şekilde ban attığını düşünüyorum ban yememe sebep olacak en ufak bir şey yok varsa da banlayan arkadaş göstersin neye göre ban yediğimizi bilelim.

akifiratekin

Yeni üye
Steam İsmi:
𝐄𝐘𝐄 𝙁𝙐𝙑𝘼

Steam ID:

Listelenen yasak nedeni:

Neden banlanmamalısın?:
Güzelce oyunumu oynarken ilk önce sunucudan kick atıp ardından bir daha girdiğimde yine yöneticiyi vurduğum için keyfi şekilde ban attığını düşünüyorum ban yememe sebep olacak en ufak bir şey yok varsa da banlayan arkadaş göstersin neye göre ban yediğimizi bilelim.
aynısı bugün başıma geldi adam sebepsiz yere banladı

cannasah

Üye
Yönetici nick'i paylaşırımısın ?

akifiratekin

Yeni üye
furyy diye bir arkadaş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sabırla banın açılmasını bekliyorum bakalım nolacak

cannasah

Üye
Forum sistemi büyük ihtimal yavaş işliyor. Umarım oyuncuları susturmak için perma ban atıp geçmezler. Ücüzü olur...

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Steam İsmi:
𝐄𝐘𝐄 𝙁𝙐𝙑𝘼

Steam ID:

Listelenen yasak nedeni:

Neden banlanmamalısın?:

Merhaba @Fuva, öncelikle yaşamak durumunda kaldığın bu durum için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Retake sunucularında oynanışı etkileyen trolleyen veya sona kalmaya çalışan oyuncular uyarı amaçlı bir kaç saat veya 1 gün banlanabiliyorlar, bahsettiğiniz yöneticinin keyfi olarak banlamadığını 1 günlük uzaklaştırmak istediğini görüntüledim kullandığı komuttan. Nickiniz şekilli olduğu için kalıcı olarak algılamış sistem. Hatayı düzelttim ve banınız kalktı. Tekrar benzer bir durum yaşarsanız iletişime geçmekten çekinmeyin. Normalden daha geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, iyi oyunlar dilerim.