Fr0st
Yeni üye
Steam İsmi:
Fr0st
Steam ID:
STEAM_0:1:642476587
Discord kimliğiniz:
Emin#1132
Oynama süresi (sunucu/toplam):
server'da 2 saat, Bu hesabımda 64 saat, eski hesabımda 1232 saat csgo vardı.
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Pro
Neden Admin olmak istiyorsun?:
2016-2017 Yıllarında bazı serverler da adminlik yapmıştım. 2019 yılında bilgisayarımı sattığım için oyunu bırakmıştım. Yeni bilgisayar alınca oyuna tekrardan geri döndüm, önceki hesabımın steam guard koduna ulaşamadığım için yeni bir prime hesap aldım. Ve CSGO ya bu sefer eğlence için girmeye başladım. Server a yeni başlamış olmama rağmen RunAway sunucusunu sevdim. Adminlik yapmayı seviyorum, server içinde adaleti sağlamayı yanlış bir durum olduğunda o yanlışı düzeltmeyi seviyorum, oynayan bir kişinin sorunu olduğunda ona yardımcı olmayı seviyorum. Bu yüzden admin olmak istiyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
Her gün aktif olurum.
Seni neden kabul edelim?:
Adminlik görevimi layıkıyla yapıcağıma inanıyorum.
Fr0st
Steam ID:
STEAM_0:1:642476587
Discord kimliğiniz:
Emin#1132
Oynama süresi (sunucu/toplam):
server'da 2 saat, Bu hesabımda 64 saat, eski hesabımda 1232 saat csgo vardı.
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Pro
Neden Admin olmak istiyorsun?:
2016-2017 Yıllarında bazı serverler da adminlik yapmıştım. 2019 yılında bilgisayarımı sattığım için oyunu bırakmıştım. Yeni bilgisayar alınca oyuna tekrardan geri döndüm, önceki hesabımın steam guard koduna ulaşamadığım için yeni bir prime hesap aldım. Ve CSGO ya bu sefer eğlence için girmeye başladım. Server a yeni başlamış olmama rağmen RunAway sunucusunu sevdim. Adminlik yapmayı seviyorum, server içinde adaleti sağlamayı yanlış bir durum olduğunda o yanlışı düzeltmeyi seviyorum, oynayan bir kişinin sorunu olduğunda ona yardımcı olmayı seviyorum. Bu yüzden admin olmak istiyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
Her gün aktif olurum.
Seni neden kabul edelim?:
Adminlik görevimi layıkıyla yapıcağıma inanıyorum.
Son düzenleme: