Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reddedildi fozse Mute/Ban İtiraz Formu

fozse

Üye
Steam İsmi:
fozsemeisterg1337

Steam ID:
STEAM_1:0:160318591

Listelenen yasak nedeni:
Mute

Hangi sunucudan banlandınız?:
Pro Mute

Neden banlanmamalısın?:
ĞĞ isimli admin arkadaş beni sırf yakın arkadaşı istedi diye muteledi. Serverda her zaman olduğu gibi sohbet makara yapıyorduk. Daha sonra adminin arkdaşından birisi direkt olarak server chatine "mutele pls" yazdı ve muteledim. Bundan önce ĞĞ'ın arkadaşı Uwu isimli kişi bana hakaret etti ve bu görmezden gelindi ancak ben discorda yazınca herhalde arkadaş korkup onuda muteledi. Ben mutelendikten sonra sanki UwU isimli oyuncu sanki adminle anlaşmalıymıs gibi "hani fozse konussana noldu" dedi. (UwU adminin serverdan yakın arkadaşı) mutem kısa sureli olsa bile nu haksızlık lütfen gereği yapılsın. Runawayi çok seviyorum ve sadece Runaway oynuyorum bu yüzden bu kadar uğraşıp foruma yazdım yoksa uğraşmazdım iyi akşamlar.

[url=https://www.hizliresim.com/70b3x6g] [/URL]

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Merhaba @fozse, itiraz formunu yanıtlamakta geciktiğim için üzgünüm. İncelemelerim sonucunda diğer adminler tarafından da daha önce mute gag yemişsiniz, herhangi bir haksızlık olduğunu düşünmüyor. "ğğ" hakkında şikayetiniz varsa şikayet kısmından detaylı bir şekilde belirtebilirsiniz, adminlerin arkadaşlarını kayırmasını topluluğumuzda hoş karşılamasakta bu örnekte öyle bir duruma rastlayamadık.