Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reddedildi fozse Admin Başvuru Formu

fozse

Üye
Steam İsmi:
fozse

Steam ID:
STEAM_1:0:160318591

Discord kimliğiniz:
yigitdemir00#6519

Oynama süresi (sunucu/toplam):
42.1

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Pro

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucuda 2018'den beri oynuyorum. Bu serveri evim gibi görüyorum zaten bunu hep dile getiriyorum ve sunucuda oynarken mutlu oluyorum ve zaten tek oynadığım sunucu burası. Ayrıca sunucu yeterli admin olmadığını düşünüyorum hatta öyle zamanlar oluyor ki !rapor kullanıldığında bile saatlerce admine ulaşamıyoruz bu yüzden artık bu servera admin olup insanlara yardımcı olmak istiyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
Sabah 11'den gece 2'ye kadar

Seni neden kabul edelim?:
Daha önce başka bi serverda adminlik yapmıştım az çok bu işlerden anlıyorum ve insanlara yardımcı olabileceğime inanıyorum. ayrıca serverdaki herkesle az çok tanışmışlığım ve arkadaşlığım var.

Boundless

Kurucu
Yönetici
Administrator
Web sitesi
runawaytr.com
Merhaba @fozse, admin başvurusuna göstermiş olduğun ilgi için teşekkürler. Fakat programın temel gereksinimlerinden biri olan ilgili sunucuda +60 saat şartını karşılamadığın için başvurunu şuanda değerlendirememekteyim. Şartları karşıladığından emin olduğunda tekrar başvuru yapabilirsin, yeniden görüşmek üzere.