eshiaN
Üye
Discord kullanıcı adınız nedir?:
eshiaN#0460
18 yaşından büyük müsünüz?:
Evet
Başvuru gereksinimlerini karşılamıyorsanız referansınız kimdir?:
-
Discord'daki aktivitenizi nasıl tanımlarsınız?:
Çoğunlukla aktifim ve genellikle runaway sunucusunda seslerde duruyorum bir durum olduğunda insanlara yardım ederim
aynı zamanda awp sunucusunda yetkim var, orada küfür eden veya bir sorunla karşılaşırlarsa discorddan görüp destek olmaya gidiyorum.
Neden Moderatör olmakla ilgileniyorsunuz?:
RunAway'de bayadır varım 3 yıla yakındır oynuyorum ve hoşuma gidiyor burada oynamak benimde bir katkım olsun istiyorum.
İki kullanıcı arasındaki kavgada nasıl bir yol izlerdiniz?:
İlk önce sorunu anlamaya çalışırım kim mağdur kim suçlu anladıktan sonra uyarımı yaparım fakat tartışmaya devam ederlerse ceza vermek zorunda kalırım.
eshiaN#0460
18 yaşından büyük müsünüz?:
Evet
Başvuru gereksinimlerini karşılamıyorsanız referansınız kimdir?:
-
Discord'daki aktivitenizi nasıl tanımlarsınız?:
Çoğunlukla aktifim ve genellikle runaway sunucusunda seslerde duruyorum bir durum olduğunda insanlara yardım ederim
aynı zamanda awp sunucusunda yetkim var, orada küfür eden veya bir sorunla karşılaşırlarsa discorddan görüp destek olmaya gidiyorum.
Neden Moderatör olmakla ilgileniyorsunuz?:
RunAway'de bayadır varım 3 yıla yakındır oynuyorum ve hoşuma gidiyor burada oynamak benimde bir katkım olsun istiyorum.
İki kullanıcı arasındaki kavgada nasıl bir yol izlerdiniz?:
İlk önce sorunu anlamaya çalışırım kim mağdur kim suçlu anladıktan sonra uyarımı yaparım fakat tartışmaya devam ederlerse ceza vermek zorunda kalırım.