Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

eshiaN Discord Moderatörü Başvuru Formu

eshiaN

Üye
Discord kullanıcı adınız nedir?:
eshiaN#0460

18 yaşından büyük müsünüz?:
Evet

Başvuru gereksinimlerini karşılamıyorsanız referansınız kimdir?:
-

Discord'daki aktivitenizi nasıl tanımlarsınız?:
Çoğunlukla aktifim ve genellikle runaway sunucusunda seslerde duruyorum bir durum olduğunda insanlara yardım ederim
aynı zamanda awp sunucusunda yetkim var, orada küfür eden veya bir sorunla karşılaşırlarsa discorddan görüp destek olmaya gidiyorum.

Neden Moderatör olmakla ilgileniyorsunuz?:
RunAway'de bayadır varım 3 yıla yakındır oynuyorum ve hoşuma gidiyor burada oynamak benimde bir katkım olsun istiyorum.

İki kullanıcı arasındaki kavgada nasıl bir yol izlerdiniz?:
İlk önce sorunu anlamaya çalışırım kim mağdur kim suçlu anladıktan sonra uyarımı yaparım fakat tartışmaya devam ederlerse ceza vermek zorunda kalırım.

Arda

Üye
aylar yillar sonra tekrar csgo oynamaya basladigimda awp sunucusuna girmistm. geceleyin sen vardin ve davranislarin ilk gorusume gore gayet guzeldi. umarim basvurun kabul edilr

eshiaN

Üye
aylar yillar sonra tekrar csgo oynamaya basladigimda awp sunucusuna girmistm. geceleyin sen vardin ve davranislarin ilk gorusume gore gayet guzeldi. umarim basvurun kabul edilr
görüşün için teşekkür ederim umarım kabul olur bende runawaye destek olmayı çok isterim <3

Son düzenleme: