Steam İsmi:
corbanezz
Steam ID:
STEAM_0:0:440753090
Discord kimliğiniz:
CorbaneZz#1931
Oyun Süresi (saat):
9,929
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Retake
Neden Admin olmak istiyorsun?:
nerdeyse her gün gece gündüz oynadığım bi sw çok fazla tanıdık arkadaşlarla buraya giriyoruz.. yani runaway 1-2- sw lerine bazen 3 e giriyoruz..ama gece gündüz girdiğimde geceleri genelde çoğu zaman gelip küfür ediyolar bazen hile açıyorlar.!rapor yazsamda admin gelmediği oluyor madem bu sw lerde çoğu zaman oynuyorum böyle şeylere maruz kalacağıma hem adminlik yapar sw nin huzurunu sağlarım hemde oyunuma bakarım..Toxic birisi değilim.Kimseye kinim veya art niyetimde yok.sadece sw de birisi Allah din kitap kattığı zaman bende ona karşılık veriyorum
(sen ne anlatıyorsun ya,Muteleyin aga şunu) gibi. Fakat bu gün biraz sinirli olduğum için agresif çıktım küfür ettim. Eğer admin olursam bu tarz şeylerin asla olmayacağını belirtmek isterim..
Aktif olduğu zamanlar:
Gece ve Gündüz
10.40-13:40
18:00-22:00 ortalama bu şekilde.
fakat pazartesi salı bütün gün oyundayım. Temmuz 5 ten itibarende günde 10 saate yakın aktif olucam.
Seni neden kabul edelim?:
çünkü eğlenceliyim,egolu biri değilim sadece kendimi beğenmiş biriyim fakat iyi anlamda yani herkes kendisini beğenir kendini sevmeyen birisi var mı ?
ayrıca sw de çoğu kişiyi tanıyorum onlarda beni tanırlar. genelde sw de beni gördükleri zaman geliyolar.admin olduğumu görünce oo admin olmuşsun knk h.o falan derler mesela.. bu gün mesela runaway 1 doluydu 2 boştu dedik ki gelin 2 ye girelim 2 dolsun dedik 7 kişi girdik 3 kişi daha geldi doldu zaten sw o şekilde sürekli retake tarzı giriyoruz. diğer sw leri sevmediğim için sadece runaway sw lerini favorilere ekledim sürekli bu sw lere giriyorum..ve iyi oynuyorum. 7 level olduğuma bakmayın askerden önce faceitte trolleyip 7 levele düşmüştüm 9 a kadar kasabildim. ertesi gün askere gittiğim için son gün trolleyip 7 ye düştüm ama istersem kolayca 10 level e kasabilirim..
corbanezz
Steam ID:
STEAM_0:0:440753090
Discord kimliğiniz:
CorbaneZz#1931
Oyun Süresi (saat):
9,929
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Retake
Neden Admin olmak istiyorsun?:
nerdeyse her gün gece gündüz oynadığım bi sw çok fazla tanıdık arkadaşlarla buraya giriyoruz.. yani runaway 1-2- sw lerine bazen 3 e giriyoruz..ama gece gündüz girdiğimde geceleri genelde çoğu zaman gelip küfür ediyolar bazen hile açıyorlar.!rapor yazsamda admin gelmediği oluyor madem bu sw lerde çoğu zaman oynuyorum böyle şeylere maruz kalacağıma hem adminlik yapar sw nin huzurunu sağlarım hemde oyunuma bakarım..Toxic birisi değilim.Kimseye kinim veya art niyetimde yok.sadece sw de birisi Allah din kitap kattığı zaman bende ona karşılık veriyorum
(sen ne anlatıyorsun ya,Muteleyin aga şunu) gibi. Fakat bu gün biraz sinirli olduğum için agresif çıktım küfür ettim. Eğer admin olursam bu tarz şeylerin asla olmayacağını belirtmek isterim..
Aktif olduğu zamanlar:
Gece ve Gündüz
10.40-13:40
18:00-22:00 ortalama bu şekilde.
fakat pazartesi salı bütün gün oyundayım. Temmuz 5 ten itibarende günde 10 saate yakın aktif olucam.
Seni neden kabul edelim?:
çünkü eğlenceliyim,egolu biri değilim sadece kendimi beğenmiş biriyim fakat iyi anlamda yani herkes kendisini beğenir kendini sevmeyen birisi var mı ?