Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabul Edildi alay Mute/Ban İtiraz Formu

alay

Yeni üye
Steam İsmi:
FRISBEE

Steam ID:
STEAM_0:1:59356208

Listelenen yasak nedeni:
Küfür

Hangi sunucudan banlandınız?:
Surf

Neden banlanmamalısın?:
Banım sebepsizdir ve kabul etmiyorum , neden banlanmamam gerektiği konusunda fikirlerim şu yönde :

Olayın başında server da sürekli bi kaos vardı oyun içindeki konuşmalarda kaosun arasına giren millet küfür edip geyik yapıyordu. Bu tayfanın arasında ise ben kaynadım ve biri bana sohbet banı attı , sonrasında emin olamayıp sesimi açtı ses ver diye 3,5 defa tekrarladı bende dalga geçtim hadi görüşürüz kardeşim diyip banladı onun sonrasında ise , ben chatten neden banlandığımı vs. sorarken ,,,, mute yememiş ama o kaosun içindeki oyuncular olayla ve benle dalga geçmeyi başladılar
Tilt edici gülüşler ve konuşmalarda bulundular bende dayanamayıp küfür ettim çünkü ağır tilt olmuştum genel muhabetten

Yani bir çok neden daha yazarım ama sonuç olarak ettiğim küfürü böyle cımbızla çekip ismimden bile emin olmadığınız halde gelip banı attınız. Kaldırılmasını talep ediyorum

alay

Yeni üye
dalga geçtiğim kısımda alo yu kalın bir ses ile söylemem bu arada yanlış anlaşılmasın :D

Honor

Moderatör
Moderatör
Admin
Merhaba @alay Öncelikle yaşadığın durum için üzgünüm. İki yasağınında süresi dolmuş görünüyor. Sunucuya girip oynayabilirsin başka sorun varsa bu konu altından yazabilirsin. 😊