Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Zarox Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
ZaroxTeala banditcamp.com

Steam ID:
76561199105602733

Listelenen yasak nedeni:
Ban

Hangi sunucudan banlandınız?:
1v1 Arena

Neden banlanmamalısın?:
https://steamcommunity.com/profiles/76561199178765112/
Adminin Steam linki
Kendisine Ticket Açıp Yetkisini aldıracam dedim direk ban atı discordada yazışmalarda görebilirsiniz kendisnide küfür hakaret etmedim flame dedği şey suçsuz yere birini banladı hile değildi banladığı kişide ben dedim didektorsun galiba kokladınmı adamı bune flame diyip mute atı kaldırıp konuştuk konuştuktan sonrada ban atı Gereken yapılırsa sevinirim

Üye
flame atıp nasıl adminsin öylesin böylesin her gördüğüne banmı atıyorsun ben hileyim banla beni didektormusun sen tarzı cumleler kurdu ben cevap vermeme ragmen uzun bi sure toxic flame dalga gecmeye devam etti arkadas ilk basta mute attim sonra mutemi ac konusucam falan derdini dinledim hala laf atmaya devam etti aldırmadım yine en son 3000 dakika banladım ben bu oyuna cok emek verdim diger hesabım 3k saat kimin hile oldugunu biliyorum ki banlıyorum işime karışıyor eyvallah ama bunu toxicleyip yapıyor arkadaş o kadar biliyorsa parasını versin yetkili olsun söyleyeceklerim bu kadar kararı siz verirsiniz

Üye
nasıl boyle adminsin demedim muteyi açtığında bizide üst perdeden konuştun ve saygını aştın bizde küfür etin biz sana etmedik ben sende düzgün konuşmak istedim sen bana hee tamam oyledir gibi laflar yaptın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ve sende dedin parasıyla adminlik al sende banla dedin

Üye
ben sana küfür falan etmedim asıl sen bana ettin allah icin ekran kaydın falan varsa at bende olsa atıcam yok inanılmazsın olayları ters anlatma neyse susuyorum ben hadhadhadh inanılmazsın kral

Üye
ben kurallarda birini küfür ban sebebei değil diye goruyorum

Üye
noldu küfür etmedim diyordun küfür -1 sebebi değil bende sana -1 atmadım :d

Üye
Tamamdır Random Formda bile random atıyorsun burda benim banım hakımda yazıyorum saygısızlık yapacaksan yazmana gerek yok kral falan diyorsun saygını aşıyosun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sen küfür nedeniyle banladın beni onu diyorum flame nedeniyle banlamadımı ? flame atmışım diyorsun ama ortada flame yok

Üye
yaşın kaç bilmiyorum ama benden düşük oyle duşunuyorum bana boyle demen büyük olsam yada küçük olsam bile yanlış

Üye
Burda medenice yazışıyoruz sen bana gülücuk random tarzı şeyler atıyorsun

Üye
tamam atmam birdaha gulucuk 5 saate acılıyor banın bunlarla ugrascagina uyumustun kalktıgında banın acılmıstı anlamıyorum cidden

Üye
bu seni alakadar etmiyor benim uyumam ben işe gidiyorum oyuzden oyunda vakit geçiriyorum ordada sen suçsuz yere ban atıyosun

Tanınmış üye
Admin
Arkadaşlar lütfen burada tartışma yaratmıyalım burası tartışılıcak bir yer değil. Arkadaş hakkı olan ban açtırma talebinde bulunmuş.

Moderatör
Moderatör
Admin
selam @Zarox Yasağınız açılmayacaktır. Başka sunucularda devam edebilirsiniz