Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi zafernedim1987 Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
STEAM_1:1:529234117

Steam ID:
STEAM_1:1:529234117

Listelenen yasak nedeni:
Nedeni bilinmiyor

Hangi sunucudan banlandınız?:
Surf

Neden banlanmamalısın?:
Banlayan: pReL!T!nqq^^

konusma gecmisi
e65ba9af3ef86fdb9ba262aeff2f9b03.png

ben bu kisiye ne desem simdi neyin aciklamasini yapsam bilemiyorum gercekten..
gece gunduz sunucuda durup kendi rekorlarini kismaya calisiyorlar.. ben ise sag tarafimda kola, sol tarafimda abur cubur ile specte izliyorum nasil oynadiklarini ardindan araya girip rekorlarini/rekorlar aliyorum ve ban geliyor, surf hilesi varmis bende.. uzun yillar once cs 1.6 finland sunucularinda turnuvalara bile katilmisligim var fakat gunumuzde turk sunucusuna giriyorum oynuyorum permanent ban geliyor aciklama olmadan.. sunucuda mikrofonlu kufurlu konusuyorlar preleting&aves ne mute atiyor ne gag atiyor bula bula beni banliyorlar ellerinde hic bir kanit/gerekce olmadan.. serverden cikip tekrar girme nedenim ping sorunu veya noclip yuzunden sayacin baslamamasi.. baska ne olucak? her sunucuya girip cikani banlayin o zaman.
ben 35 yasinda olmama ragmen yine gecmis yillarimdaki hevesleri tekrarliyorum boyle yasi kucuk cocuklar geliyorlar dunya onlarinmis gibi ban atiyorlar.. bu nasil bi rahatliktir? VAC sisteminin onceligi hileleri yasaklamak zaten, oyle birsey olsaydi simdiye kadar VAC almis olurdum. ustelik bhop sunucusuna girmememe ragmen oradan bile ban yemisim, bu nasil bi kindir?
9913fb57e734a81e4bf4523c8e10949a.png

(cs go icin gecerli) 5800 saat sadece surf/bhop oynadim kesinlikle vs deathmatch/ranked oynamam.
2009 yilindan beri surf/bhop oynuyorum normalde, bu adminler ne zamandir oynuyor acaba?
+left +right cfgsi icin hile deniliyorsa sunucudaki her oyuncunun banlanmasi gerekiyor adminler dahil
pReL!T!nqq^^ gece gunduz sunucuda oynayip daha normal strafe yapamiyor/kayamiyor mouse titreyerek map bitiriyor..gelmis bana surf hilesi diyor, kanitla nerede surf hilesi diyorum birsey demiyor... hadi aimbot wallhack ne oldugunu biliyorum da surf hilesi nedir allah askina?

dedigim gibi kaymasini bilmeyen kisi nasil top 1de olabiliyor acaba? yeni maplere zone cizdikten sonra ilk bitiren oluyor en yuksek puani zorluk olmadan almis oluyor, hangi sunucuda gorulmus bu olay? zoneyi ciz birak oyunculardan bir kac kisi bitirsin sonra bak isine.. iyi ki bi alt panel vermissiniz buna sunucu onunmus gibi ne isterse yapiyor ve !startpos yasak olnasina ragmen adminler rahat rahat kullaniyor, nerede bu esitlik?
639af5de9bbe01945d532c48cd5a1527.png

avesle ikisinin amaci zaten ortada.. dusunceleri eminim su sekilde "biz butun gun oynuyoruz rekor alamiyoruz bizim almak istedigimiz rekoru bu kiriyor hadi banlayalim sunu". runaway kurucusu sunuculari boyle kisilere emanet etmemeli, ustelik boundless kurucu olmasina ragmen sunucuda sadece 1 2 defa gordum her seferinde afk idi, kurucu bile sunucuya ayda bir giriyor bu ikisi sunucudan cikmiyor isleri gucleri rekor kirmak rekor kismak.. ne isterlerse onu yapiyorlar.. iyi ki bi surf yapmayi kesfetmisler..

sunucuda sadece bir kac adet kaymasini bilen kisi var geri kalanlarin ne yaptiklarina dair hic bir fikri yok malesef, kusura bakmayin ama coluk cocuk dolu.. bu preleting admini yurt disindaki sunuculara admin yapsaniz eminim butun kaymayi bilenleri banlar.. arkadasi aves ile discord araciligi ile konusuyorlar ve beni cekemedikleri oratada.. dalga gecmeler falan.. siz adminlere gorev degil ukalalik vermissiniz malesef..
bu sacma sapan yere atilan ban kalksa bile daha fazla sunucunuza girmeyi dusunmuyorum.. oncelik ile ksf ve ardindan cevremdeki tanidik profesyonel oyunculari bu sunucu hakkinda uyaricam ve yasadigim olayi anlaticam.. boyle adminler olduktan sonra sunucunun hangi konuma gelecegi acik ve ortada.. allah kolaylik versin

Son düzenleme:
Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba, profesyonelliğinizi daha profesyonel olduğunu düşündüğünüz global sunucularda konuşturabilirsiniz. Şüpheli davranışlarınızdan dolayı yasaklamanız kaldırılmayacak ve rekorlarınız temizlenecektir. Ayrıca yaklaşık 8 yıldır sunucuları kimseye emanet etmediğim gibi yetkili kişileri sürekli ve yakinen takip etmekteyim. Hatta yasaklanmanızın günler öncesinde de adminlerle diyalog halinde olup süreç hakkında bilgi sahibiydim. 11 sunucunun 11'inde de sunucuda aktif olarak oynadığımı görmen içinde biraz hayalperest olman gerekiyor.

Sunucunun konumunu düşündüğünüz için teşekkür ederim, sunucuya zarar veren her kim olursa uzaklaştırmaktan çekinmeyeceğimden emin olabilirsin. Son olarak ban yiyene kadar herhangi bir şikayette bulunmayıp ban yedikten sonra adminler hakkındaki kanıtsız ithamların ve devamında tehditkar tavrın hiç hoş değil. Sunucuyu açarken hiçbir zaman sadece profesyonellere hizmet vermesi amacı gütmedim, öyle olsaydı zaten sadece VIP üyelerin giriş yapabileceği bir filtreleme sistemi veya daha yüksek tierli haritalar olurdu. Sunucu herkese açık olup, tier 1 harita ağırlıklı olmasının başlıca sebebi de yeni başlayanlara yardımcı olmaktır.