Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi WhiteArx Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
The Weeknd

Steam ID:
https://steamcommunity.com/id/theweeknd31/

Listelenen yasak nedeni:
600 yetersiz oyun saati

Hangi sunucudan banlandınız?:
[TR] RunAway ❤ RETAKES [128 Tick] !ws !knife runawaytr.com

Neden banlanmamalısın?:
Agalarımla Valo betadan beri Valo oynuyoruz. Valo'da elmas 3 seviyesindeyim. Valo dışında R6, COD gibi FPS oyunlarında da deneyimliyim. CS de eski hesabımda 700 saatten fazla oynadım. Eski hesapta bir maç sonu hile açıp ban yemiştim (tam Valo beta zamanları). Aradan 3 sene geçti ve şimdi CS2 muhabbetleri çıkınca arkadaşlarımla CS tekrar başlamaya karar verdik. Hedefimiz çift keleş olmaktı(Ki hala öyle.). Arkadaşım bana runaway aim çalıştırmak için en iyisi olduğunu söyledi ve gerçekten de memnun kaldım. Ta ki bir admin bana oyun süremi sorup bir şey bile demeden banlayana kadar. Şüpheli bir hareketim olmamasına rağmen oyun süresinden banlanmak beni çok üzdü. Üstelik coms da her zaman olumlu konuşurdum. Admin arkadaşın en azından bana birkaç soru sormasını beklerdim. Oyun süresinden banlanmak beni çok kırdı. Üstelik hesabım prime olduğu için hileyle risk edemiyeceğim bir hesap. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. :)

Moderatör
Moderatör
Admin
Merhaba @WhiteArx Sunucularımız da 300 saat altı şüpheli görünen hesaplar yasaklanabiliyor. 300 saati geçtiğiniz de tekrar itiraz oluşturarak yasağınızı kaldırtabilirsiniz.