Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi wewj Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
-wewj

Steam ID:
STEAM_0:0:225204404

Listelenen yasak nedeni:
küfür

Hangi sunucudan banlandınız?:
runaway global olarak bütün sunuculardan perma mutelendim

Neden banlanmamalısın?:
Merhabalar ben Emir, CS:GO oyununda yaklaşık 8000 saatim var ve toksikliği sevmem bana karşı olunmasını da istemem. Retake sunucunuzu düzenli olarak oynarım zevkimi alıp çıkarım eğlenirim bir kaç tanıdık arkadaşlarım var.
Bugün 1 versus 1 serverinizde yeni hesap bir arkadaşa öldükten sonra çok sinirlenip sesli olarak "amk" küfürünü kullandım bunun adına özür dilerim ve üstüne perma mute-gag yedim, eğer ailevi değerlerine küfür etseydim ve bu muteyi yeseydim evet hakkımdı, ama "amk" küfürü zaten günlük hayatta da bizim nokta gibi kullandığımız bir şey, bunun üstüne sınırsız mute yemek biraz üzücü, umarım kaldırılır.
Saygılar.

Üye
Seni banlayan admin aNy1 kendisine neden perma mute attığını sorduğumda Allah'a küfürden dolayı mute+gag attım demişti. Biz adminler olarak zaten kimseye gündelik hayatta ettiği küfürlerden perma atmayız. Ekstra olarak küfür sebebiyle 10 veya 10'dan fazla mute yemişsin. Bu tarz uygunsuz davranışlarda bulunan oyuncuları sunucumuzda barındırmıyoruz.

Son düzenleme: