Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Tutsky Yanchek Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Tutsky Yanchek

Steam ID:
350899833

Listelenen yasak nedeni:
Wallhack

Hangi sunucudan banlandınız?:
Awp

Neden banlanmamalısın?:
Konu: Wallhack Banına İtiraz Dilekçesi

Sayın RunAway Yetkili Topluluğu,

Ben, Selman, RunAway Awp sunucusunda 19.07.2023 tarihinde gerçekleşen olay sonucunda wallhack kullanma iddiasıyla aldığım ban kararına itiraz etmek amacıyla bu dilekçeyi yazmaktayım. Haksız bir şekilde banlandığımı düşünüyor ve adaletin yerine getirilmesini talep ediyorum.

Öncelikle, wallhack kullanmak gibi hileli bir davranışta bulunmak benim oyun prensiplerime ve fair play anlayışıma tamamen aykırıdır. Benim oyun deneyimimde dürüstlük, saygı ve adil rekabet her zaman öncelikli olmuştur. Hiçbir şekilde hile kullanmayı onaylamam ve böyle bir eylemde bulunmadığımı kesinlikle belirtmek isterim.

Haksız bir şekilde banlandığımı kanıtlamak için, itirazımın adil ve objektif bir şekilde değerlendirileceğine olan inancımı belirtmek isterim. Bu olayın sonuçlarına ilişkin geri dönüşünüzü ve itirazımın durumu hakkında güncel bilgilendirme yapmanızı bekliyorum.
Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür eder, yapacağınız incelemeye saygıyla rica ederim.
Saygılarımla,

Selman