Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Tüpçü Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
SensizGeçenYıllarUtansın

Steam ID:
Steam ID: 76561199206853335

Listelenen yasak nedeni:
Hile (saatin gizli olması)

Hangi sunucudan banlandınız?:
ProPublic

Neden banlanmamalısın?:
Fortuna adlı admin Arkadaş hiçbir şekilde itirazımı dinlemeksizin istersen saatimin neden kapalı olduğunu açıklayabilirim dediğim halde saatim kapalı diye ban attı. Geçen yıl cs hesabımı satıp valoranta geçiş yaptım ancak cs deki tadı alamadığım için geri csgo ya dönüş yaptım haliyle saatim vsvs hepsi gitti bu hesapta daha 5 saatim var ancak hesap orjinal prime 123 tl verdim ve ayrıca şüpheli veya şansa bir vuruş hareket yaptığımıda düşünmüyorum discort üzerinden yapılıcak pc kontrolüne de açığım her dosyaya vb yerlere bakılabilir 2010 yılından cs 1.6 dan beri bu camia nın içindeyim ve hile ile 1 kez bile işim olmadı (Hesabı gizliden çıkardım ) zaten saati gizlememin sebebi de bu şekilde hile diye suçlanmamak içindi yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim.

Üye
bak güzel kardeşim sw mizde kapalı saat kesinlikle yasak 2 lvl hesapla millete uçarak tek atıyorsun saatini aç diyorum açmıyosun burdada gelip itiraz ediyosun ne zamanki saatini açmaya karar verir 200 saat üzeri bir hesapla sw ye gelirsin seve seve oynarsın

Yeni üye
bak güzel kardeşim sw mizde kapalı saat kesinlikle yasak 2 lvl hesapla millete uçarak tek atıyorsun saatini aç diyorum açmıyosun burdada gelip itiraz ediyosun ne zamanki saatini açmaya karar verir 200 saat üzeri bir hesapla sw ye gelirsin seve seve oynarsın
Server güzel ortamı iyi banlandığıma üzüldüm ama uzun aradan sonra oyuna girmiş olup eski halime göre kötü oynamama rağmen hile denilip banlanmak beni mutlu etmedi değil 200 saat muhtemelen kısa sürede kasamam artık zamanım yok ama kısa sürede yoldaş kasabilirim eski hesabımda direk usta muhafız başlamıştım yine o civarda başlatsa sv nizde oynamama karşı çıkmazsınız diye düşünüyor ve cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum nitekim kaba üslubunuzu yumuşatmanızı biraz daha kibar olmanızı tavsiye ederim ve ayrıca 24 yaşındayım biraz araştırdım ve 18 yaşında olduğunu öğrendim benim yaşımda kaç tane kardeşin var merak etmedim değil :) Ve ayrıca nedense ben hiç uçarak tek attığımı filan hatırlamıyorum karıştırıyor olabilir misin ?

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba, iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Eski hesabınıza ne olduğu bizi ilgilendirmez şu anda giriş yaptığınız hesabınızı değerlendiririz sadece. Sunucumuzda yeni hesaplar smurf olarak değerlendirilir ve smurf hesaplarla sadece VIP alarak oynayabilirsiniz. Rankınız ne olursa olsun 200 saat altı hesaplar ile oynamanıza izin verilmez. Anlayışınız için teşekkür ederim, iyi geceler.