Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi tunz Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
tun;z

Steam ID:
STEAM_0:1:732847485

Listelenen yasak nedeni:
şüpheli hesap diyerekten prime 6 level faceit 70 level steam hesaba ban attı.

Hangi sunucudan banlandınız?:
retake #1

Neden banlanmamalısın?:
Hile değilim tw verebilirim.
Sadece saatimi açmamı söyledi açtım.
Direk banladı geçti.
Şüpheli hesap diyerekten.
70 level steam profilim mevcut
prime hesap
6 level faceit
500 saatim var diyerekten banlıyor
main hesabım tw verebilirim sürekli oynadığım yer
özelden banlayan arkadaşa yazıyorum allaha kitaba sövüyor
spece geçip izlemedi bile hs attım kafasına direk saatimi açmamı söyledi banladı
haksız ban yedim kaldırılmasını istiyorum.

Üye
Admin
1683171565035.png
üslubunu takındıktan sonra insan gibi muamele bekle bro 10 yaşında çocuk yok karşında :)

Üye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

insan gibi muamele bekle diyorsun insan yerine koymayıp direk vurdum diye banlayıp geçiyorsun.
özelden allaha sövüyorsun üslup diyorsun.
umarım hak yerini bulur seni 2 level.

Üye
5k lık hesabım sikinde değilmiş günlük 2 3k aylık 50k kazanıyormuş ? söylediği şeye bakar mısınız
ben hesabımın değerini şüpheli hesap olmadığını söylüyorum arkadaş karşılık olarak bunları söylüyor.
üstelik özeldeki mesajlarını silmeye bile başladı.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    8.3 KB · Görüntüleme: 12
Üye
üstelik rozetim yok diye ban yiyorum.

üstelik hiç bir mesajımı silmiyorum yazdıklarımın arkasındayım. yazdığın 50 mesajın 20 sini silmişsin süper :)

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    20.4 KB · Görüntüleme: 10
Üye
allaha sövdüğü mesajı silip geçtiği için genel chate atmıştım ban yemiştim öyle ss alabiliyorum

Ekli dosyalar

• 66.png
    66.png
    8.1 KB · Görüntüleme: 9
  • 00.png
    00.png
    12.4 KB · Görüntüleme: 9
  • 000.png
    000.png
    14.2 KB · Görüntüleme: 9
Üye
mesajlarının hepsi düzenledin çocuk bile anlar dost yazık sana üst yetkililer ilgilenir. nt

salak bile anlar ordaki düzenledi yerlerini üst üste küfür ettiğin mesajları düzenlemişsin buna mı uğraştın 2 level bak ben bir şey bile silmiyorum
hatalı olduğunu biliyorsun silip düzenliyorsun.

Moderatör
Moderatör
Admin
selam @tunz profilini açar mısın

@Purp1e üslubuna dikkat et lütfen

Üye
arkadaş beni spece geçip 1 kere bile izlemedi. servere girdim 3. dakika ban attı zaten log kayıtları vardır eminim ki
çok sinirlendim dc girdim özeline yazdım 2 levelsin kötüsün kötü oyuncusun kafana vurdum banladın dedim
öyle oldu zaten sadece onu vurdum ve 3 dk sonra banlandım
geri dönüş olarak bana aylık 50k kazanıyorum babanın 7 8 maaşı anca benim param eder
hesabım şüpheli değil diyorum tw vereyim diyorum bana sikimde değil paran diye cevap veriyor
üstüne allahını !s!keyim boşu kes yazdı onuda ss atmıştım sonra diğer mesajlarını silip düzenledi
dc den ekran açıp sohbeti göstere bilirim düzenlediği sildiği bariz belli oluyor buraya ss attığım her şeyi düzenledi arkadaş
hile değilim tw verebilirim main hesabım başka hesabım dahi yok dememe rağmen banlıyorsa bunun kudurmaktan başka bir çaresi yok
sadece faceit oynadığımı söylüyorum elomu söylüyorum 10 levelden düştüm 6 levelim diyorum rozetin yok diyor her rozeti olmayan hesap şüpheli mi oluyor
izlersin tw çağırırsın uğraşmak istemezsen başkasına söylersin o bakar dc ye çağırırsın ekran açarım tw ye eriniyorsan öyle bakarsın oyunu kapatmadan gelirim
her türlü hile olmadığımı yada smurf olmadığımı kanıtlarım
steam profilimde faceit linkim var faceit oynadığımın da kanıtı
valoranttan cs ye geçtim 300 maçım var faceitte hile değilim mod runaway dm retake ısınıp faceit giriyordum banlanmam üzücü oldu benim için
açılırsa süper olur mutlu olurum hala haksız banlandığımı düşünüyorum takdir sizin.
üstelik faceit oynuyorum dediğimde ben kimlerle maç attım abim diye geri cevap veriyor bu arkadaş her zaman üstünlük kurmak peşinde. konuşmalarda da abim diye hitap ettiğini görürsünüz 2 levelin. hala şunu söylüyorum 673 faceit maçı var 2 levelsin. senden iyi oynayan saat sınırını geçmiş birini banlıyorsan haksızlık yapıyorsan kötüsündür zaten kötü bariz bellidir. hak yerini bulur. iyi geceler dilerim

Son düzenleme:
Moderatör
Moderatör
Admin
selam @tunz hile şüphelerinde team viewer veya ekran görüntüsü olarak kontrol yapmıyoruz kişinin kişisel bilgileri açısından. Yasağını kaldırıyorum sunucuya girebilirsin.