Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi Skrill7 Admin Başvuru Formu

Tanınmış üye
Steam İsmi:
Skrill7

Steam ID:
STEAM_1:1:86506828

Discord kimliğiniz:
Skrill7#5320

Oyun Süresi (saat):
110

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Son zamanlarda vakit geçirdiğim ve eğlendiğim bir sunucu olduğu için admin başvurusu yapmaya karar verdim. 4k+ saate yakın zombi oynadım. runaway sunucusuna bir şeyler katmak isterim.

Aktif olduğu zamanlar:
11.00-19.00
21.00-02.00

Seni neden kabul edelim?:
Başka sunucularda adminlik yaptım. Sunucuda adminler çok fazla afk kalıyor bunu fırsat bilip çok fazla küfür eden ve boş ses yapan insanlar oluyor bunların raporlanmasını hızlandırmak isterim.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @Skrill7, başvurun onaylandı. Gerekli olan bilgilere buradan ulaşabilirsin, sormak istediğin bir şey olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsin.

Aktif üye
Admin
Steam İsmi:
Skrill7

Steam ID:
STEAM_1:1:86506828

Discord kimliğiniz:
Skrill7#5320

Oyun Süresi (saat):
110

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Son zamanlarda vakit geçirdiğim ve eğlendiğim bir sunucu olduğu için admin başvurusu yapmaya karar verdim. 4k+ saate yakın zombi oynadım. runaway sunucusuna bir şeyler katmak isterim.

Aktif olduğu zamanlar:
11.00-19.00
21.00-02.00

Seni neden kabul edelim?:
Başka sunucularda adminlik yaptım. Sunucuda adminler çok fazla afk kalıyor bunu fırsat bilip çok fazla küfür eden ve boş ses yapan insanlar oluyor bunların raporlanmasını hızlandırmak isterim.
sende afk kalıyon
̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿