Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi sercanklc Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
SercanKlc

Steam ID:
STEAM_1:0:53154184

Discord kimliğiniz:
Arrogance#7890

Oyun Süresi (saat):
1386 saat cs:go / 63 saat Runaway surf server

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Serverda sükunet i sağlamak , diğer admin arkadaşların görevlerini hafifletmek aynı zamanda oyuncuları memnun etmek, serverda sürekli online admin bulunmasında rol sahibi olmak , yeni gelen misafir oyuncuları ve hali hazırda serverda aktif oyuncuların neden serverda kalmaları gerektiğini adil biçimde his ettirmek amacıyla bu ünvanı taşıyabileceğime güvendiğim için.

Aktif olduğu zamanlar:
hafta içi akşam 9.00-04.00, gündüz değişken, haftasonu gün içerisinde değişken 10 saate kadar

Seni neden kabul edelim?:
Yaşımın ve yaşamımın gerektirdiği olgunlukta adil ve tarafsız karar verme yeteniğine sahibim, mesleğim gereği de herhangi bir konuda olumlu, olumsuz doğacak sonuçların sorumluluğunu alırım, yönetime danışmadan server i etklieyecek herahangi bir karar almam, ta ki bu hak bana verilene kadar. Her insanın hata yapabileceğinin farkındayım. Resmiyetin yanı sıra serverda sohbetlerde ve yardımlaşmalarda aktif olarak bulunuyorum. İsmini kurallar dahilin paylaşamayacağım geçmişte popüler bazı surf serverlarda adminlik yaptım. Tecrübe sahibiyim. Yönetim uygun gördüğü taktirde ekstra olarak oyuna keyif katıcağını düşündüğüm kendi maddi gücümle Runaway Surf server bünyesinde mini etkinlikler yapma niyetindeyim. Sizin bana katacağınız bilgi tecrübe ve kaliteli zamanın karşılığını aynı şekilde size vereceğimden eminim.

Aktif üye
Serverda tanıdığım bir isim. Adminlik için uygun bir birey. Umarım başvuru kabul edilir.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @sercanklc, admin başvuru programımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Değerlendirmemiz olumlu sonuçlanmış olup discord ve sunucu içerisinde gerekli rol ve yetkileriniz verilmiştir. Son olarak discorddan ileteceğimiz bilgilerle görevinize başlayabilirsiniz, aramıza hoş geldiniz!