Yeni üye
- Konu Yazar
Steam İsmi:
sco
Steam ID:
steamcommunity.com/id/senhorsco/
Discord kimliğiniz:
1017032538360918098
Oynama süresi (sunucu/toplam):
50
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Yaklaşık sunucuda 1 haftadır düzenli bir şekilde oynuyorum. 128 Tick olması herkesin samimi bir şekilde takılması ve düzgün bir performans dikkatimi çekti, ancak oynadığım süre zarfında sunucuda hiç admin vs. olmadığını gördüm. Bu işi üstlenebileceğimi düşünüyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
Oyun içi günlük 5-6 Saat
Discord üzerinde ise 10-11 Saat'e kadar çıkabiliyor
Seni neden kabul edelim?:
Sunucu içinde bazen tartışmalar, basede pusmalar,hakaretler oluyor bunlar için güzel bir uyarıda bulunup huzur ortamı yaratmaya çalışırım. Ayrıca bu işte tecrübeli olduğumuda söyleyebilirim, pişman olmayacağınızı düşünüyorum. İyi Günler
sco
Steam ID:
steamcommunity.com/id/senhorsco/
Discord kimliğiniz:
1017032538360918098
Oynama süresi (sunucu/toplam):
50
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Yaklaşık sunucuda 1 haftadır düzenli bir şekilde oynuyorum. 128 Tick olması herkesin samimi bir şekilde takılması ve düzgün bir performans dikkatimi çekti, ancak oynadığım süre zarfında sunucuda hiç admin vs. olmadığını gördüm. Bu işi üstlenebileceğimi düşünüyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
Oyun içi günlük 5-6 Saat
Discord üzerinde ise 10-11 Saat'e kadar çıkabiliyor
Seni neden kabul edelim?:
Sunucu içinde bazen tartışmalar, basede pusmalar,hakaretler oluyor bunlar için güzel bir uyarıda bulunup huzur ortamı yaratmaya çalışırım. Ayrıca bu işte tecrübeli olduğumuda söyleyebilirim, pişman olmayacağınızı düşünüyorum. İyi Günler