Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi selamlar123 Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Emir Kıraç

Steam ID:
STEAM_0:0:120000803

Listelenen yasak nedeni:
Pmute , Pgag

Hangi sunucudan banlandınız?:
AWP

Neden banlanmamalısın?:
"kolayoyun" adlı bir oyuncu var kendisi "VIP" yetkisine sahip. Ben arkadasımla beraber bir oyun tarzımız vardır o da bir oyuncuyu seçer full o adama focuslanırız ve bizde kolayoyun adlı arkadası seçtik sonra full ona focuslandık sonra o da tilt oldu hatta bize hakaret etti fakat tabi kendisi yetkili olunca hiçbir ceza almadı :D (güzel olay). Neyse sonra bu sunucuya tekrar geldi ve biz vurmaya devam ettik ondan sonra öldürdükten sonra hığ böyle garip garip tek tek ses çıkarttım tabi kendisi rahatsız oldugunu belirtmedi ve yapma demedi bende devam ettim çünkü kendisi de vurunca laf ediyordu. Ondan sonra bu yüksek ihtimal mRc ye gitti sikayet etti ondan sonra mrc kuşkusuz sanırım pgag ve pmute attı çünkü kaç gündür baktım açılmıyor. Neyse ben mute gag yedikten sonra bu kolayoyun adlı oyuncu basladı laf etmeye falan böyle vurduktan sonra noldu gibisinden kışkırtıcı sözler söyledi yani yok konusamıyor musun falan demeye basladı dümdüz kıskırttı kısacası. Fakat tabi biz sikayet etsek ceza almaz çünkü sonuç olarak para verdi sunucuya olay kısaca bu hata mrc ye ait oldugunu düşünüyorum olayı dinlemeden bir kişinin lafına bakarak pmute pgag attı allah bilir kolayoyun bu mrc ye ne demiştir çok merak ediyorum :D

mrc

EnderMovie
Moderatör
Admin
Merhaba @selamlar123 öncelikle yetkili olanlar ceza almıyor algısı olmasın aklında aksine hatanın boyutuna göre uyarı veya ban atılıyor. Yetkililere karşı daha karamsar bakıyoruz, kuralları en iyi onlar bilmeli... Eğer herhangi bir ss video kaydı vb. var ise gerekli yasak uygulanır. Kolaoyun dediğin kişiden şikayet almadım senin için fakat durumu yanlış anlamışsın, şikayet bir adminden geldi. Uyarı mayetinde olsun bu konu burda daha onceki yasaklarındanda görüyorum ve uyarıyorum. Sunucuda fütursuz konuşmalara girme yasağını kaldırıyorum fakat bu demek değil ki aynen devam edebilirim. Bu gibi konularda runaway yetki tanımaksızın katı kurallıdır.

İyi oyunlar...