Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi samsamigi Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
samsamigi

Steam ID:
# 1093 10 "samsamigi" STEAM_1:1:196040435 00:32 42 0 active 128000

Listelenen yasak nedeni:
küfür argo

Hangi sunucudan banlandınız?:
retake 3

Neden banlanmamalısın?:
bu cocuk steam profilim üzerinden küfür spamı atabiliyor ama ben chatten karsılık verince 1 haftalık gag mute yiyorum. ettigim küfürden kimse rahatsız olmamıstı zaten oynayanlarda en az benim kadar pis agızlıydı. chatten bir kackere yazmıs oldugum ''artık spam atma anasını sıktıgım'' lafımdan pisman degilim ve kabullenmekteyim. ama mutelik bir durum yoktu normal infomu vererek normal birsekilde oynuyordum +olarak bu cocuk oyun icinde aynı takıma geldigimzde beni rahat bırakmıyor block atarak oyunu bana dar ediyodu ama yinede sesli bir sekilde mikrofonda bagırarak vs hicbirsekilde küfür etmis bulunmamaktayım mutem acılırsa sevinirim tesekkür ederim saygılar (küfürleri proflimden kaldırdım ama suan dc destekte (oyunda aktif olan) vip ibocuksun konuyla ilgili bi danısması var)

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba, kişiye göre sürelerde yasaklama uygulanmış. 1 haftalık mute/gag için itiraz talebi oluşturamazsınız.