Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi sametvirtue Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
sunucudayken genellikle virtue zurna isimlerini kullanıyordum

Steam ID:
STEAM_1:1:241349373

Listelenen yasak nedeni:
Hile / aimbot

Hangi sunucudan banlandınız?:
Aim sunucusundayken banlandım

Neden banlanmamalısın?:
Aim serverındayken deagle mapi açılmıştı aim_pistol mapindeyken 3 kişi 1 admin birden spectator moduna geçtiler
(aimpistolden beri büyük ihtimalle beni izliyorlardı çünkü chate birisi admin şu adamı izle dedi ondan sonra spec moduna geçtiler) deagle mapi açıldıktan sonra toplam 4 kişi specde zaten karşıdaki adamla sürekli 1v1 atıyoruz ve çoğunlukla adama hs atamadan ölüyorum (beni izleyenlerde gördü zaten vuramadığımı) sonra 10 el sonra falan başka adamlar gelmeye başladı bende 2 tane güzel vuruş yaptım farklı roundlarda (tek başıma 2 kişi 2 mermi ile öldürdüm) sonra bu arkadaşlar birden normal oyuna geçti bende tam neden specteydiniz yazarken admin arkadaş bana ban attı benim kanaatim gereğince bu adminin yanındaki köpekler admine beni kötüleyerek ban attırmasını sağladılar banımın açılmasını istiyorum gerekirse bakılmadığı halde tw baksınlar tüm dosyalarımı kontrol etsinler veya kanıt göstersinler.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba, banın açıldı. Aim sunucusu artık bünyemizde değil, devredildi. Tekrar ban yerseniz size yardımcı olamayabiliriz.